Αστέρας Τρίπολης: Η μεταγραφή που προκαλεί ντόμινο και απορίες

0

Ο Αστέρας Τρίπολης με τη μεταγραφή του Έρβιν Ζουκάνοβιτς γέμισε υπερβολικά στα στόπερ και αυτό ίσως φέρει εξελίξεις.

Μία μεταγραφή που συζητήθηκε, έκανε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Έρβιν Ζουκάνοβιτς λόγω βιογραφικού ήταν λογικό να στρέψει πάνω του αρκετά βλέμματα, ανεξάρτητα από το πόσο θα βοηθήσει τελικά στο γήπεδο.

Όπως ήταν φυσικό, πάντως, η συγκεκριμένη προσθήκη προκάλεσε και απορίες. Οι Αρκάδες στο παρελθόν ποτέ απέφευγαν να αποκτούν παίκτες τέτοιας ηλικίας. Αυτό, όμως, είναι και το λιγότερο.

Εκείνο που εξηγείται πιο δύσκολα είναι το γιατί επέλεξε ο Αστέρας Τρίπολης να κάνει μεταγραφή σε μία θέση που είχε ήδη τέσσερις παίκτες. Μήπως θα αποχωρήσει κάποιος εξ αυτών έως το τέλος του καλοκαιριού;

Γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι Αρκάδες κινδυνεύουν να κάψουν τα δύο projects τους. Στην Τρίπολη λένε ότι πιστεύουν πολύ τόσο στον Χριστόπουλο όσο και στον Αντζουλά. Φυσικά για να αποδειχτεί αυτό και στην πράξη, θα πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο και τη νέα σεζόν. Γίνεται; Εάν δεν είναι στο πλάνο και μία αποχώρηση στόπερ, πάντως, είναι βέβαιο πως οι δύο Έλληνες θα ψαχτούν από μόνοι τους για άλλες πολιτείες.

Οι αθλητικές ειδήσεις τώρα

Άρης: Όσα είπε ο Δεληζήσης για τον Μπουργος, δεν τα είπε τυχαία – Αδύναμος ο Αργεντινός επικοινωνιακά

Ολυμπιακός: Η Μπαρτσελόνα δεν ξεγράφει τον Ντε Λα Φουέντε – Η ειδική ρήτρα που υπάρχει

Διαιτησία: Οι ορισμοί που θυμίζουν Κλάτενμπεργκ, το μάθημα Μπένετ στις ΠΑΕ και η διάρρηξη του σπιτιού πρώην μέλους της ΚΕΔ!


Πηγή