Θέμα στα ξένα μέσα το Allou Fun Park – «Θεματικό πάρκο του τρόμου» το χαρακτηρίζει η «Sun»

0

To ατύχημα που σημειώθηκε στο Allou Fun Park, με τέσσερις ανθρώπους να τραυματίζονται και να μεταφέρονται στο νοσοκομείο, κέντρισε την προσοχή των ξένων μέσων ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «The Sun» αναφέρθηκε αναλυτικά στο περιστατικό στο λούνα παρκ αλλά και στους τραυματίες.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει «τραγικό» το ατύχημα που συνέβη στο λούνα παρκ και στο τρενάκι του «La Isla», ενώ το άρθρο έχει τίτλο «Το θεματικό πάρκο του τρόμου» και εξηγεί πως πρόκειται για κλασικό σημείο επίσκεψης από βρετανούς τουρίστες.

Αναφέρεται στους σοβαρά τραυματισμένους, εξηγώντας πως μία 21χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα και ένας 24χρονος βρίσκεται στη χειρουργική κλινική, του ίδιου νοσοκομείου με σοβαρή κάκωση στον σπλήνα.

Όσον αφορά τους πιο ήπια τραυματισμένους, δηλαδή την 22χρονη που υπέστη διάσειση και τον άνδρα που φέρει ελαφρά τραύματα και πήρε εξιτήριο, η «Sun» εξηγεί πως ο άνδρας είπε στον ΑΝΤ1, ότι οι υπεύθυνοι του θεματικού πάρκου κατηγόρησαν τους τέσσερις επισκέπτες για το ατύχημα υποστηρίζοντας ότι ήταν «όρθιοι».

Αναφέρεται επίσης στην έρευνα που έχει ξεκινήσει από την αστυνομία για το περιστατικό και στις συλλήψεις που έγιναν.

Η εφημερίδα, τέλος, υπενθυμίζει στο κοινό της, πως η δημοφιλής βόλτα θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες στο θεματικό πάρκο, με κάθε βαγόνι του τρένου να μεταφέρει έως και τέσσερα άτομα και να φτάνει σε ύψος, σχεδόν 50 πόδια, πριν πέσει κατακόρυφα στο νερό.

To άρθρο Θέμα στα ξένα μέσα το Allou Fun Park – «Θεματικό πάρκο του τρόμου» το χαρακτηρίζει η «Sun» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη