Μαρούσι: Τρόμος για 16χρονη – Άγνωστος της επιτέθηκε για να την βιάσει στο πάρκινγκ του σπιτιού της

0

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια ανήλικη όταν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει δέχτηκε τη βίαιη επίθεση ενός άγνωστου άνδρα ο οποίος αποπειράθηκε αν τη βιάσει.

Ο εφιάλτης για τη 16χρονη ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν από τις δύο χθες το μεσημέρι. Η ανήλικη που ήταν στο διαμέρισμα της οικογένειας της, βγήκε από αυτό και κατευθύνθηκε προς τα υπόγεια πάρκινγκ του κτιριακού συγκροτήματος που διαμένει.

Χωρίς η κοπέλα να υποψιαστεί την παρουσία κάπου άλλου ατόμου συνέχισε να περπατά αμέριμνη προκειμένου να πάρει το ποδήλατο της. Ξαφνικά από πίσω της επιτέθηκε ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος αφού της έκλεισε το στόμα με το χέρι του, στη συνέχεια την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας κι άρχισε να τη θωπεύει.

Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, η 16χρονη κατάφερε να αντισταθεί στο υποψήφιο βιαστή της. Πάλεψε μαζί του, και αφού τον δάγκωσε στο χέρι στη συνέχεια κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Μαρίνος Αλειφέρης

To άρθρο Μαρούσι: Τρόμος για 16χρονη – Άγνωστος της επιτέθηκε για να την βιάσει στο πάρκινγκ του σπιτιού της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη