Οι πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα με τους τραυματίες στο Allou! Fun Park – Βίντεο ντοκουμέντο – Παρέμβαση εισαγγελέα

0

Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα στο Allou! Fun Park με τους τέσσερις τραυματίες όπως αποτυπώνονται σε βίντεο ντοκουμέντο.

Το βίντεο τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο και έσπευσε αμέσως να βοηθήσει τα τέσσερα παιδιά που τραυματίστηκαν.

Διακρίνεται πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί γύρω από τα τραυματισμένα παιδιά. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν τι είχε προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα. Για το ατύχημα έκανε παρέμβαση εισαγγελέας δίνοντας εντολή να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε.

Παράλληλα στο λούνα παρκ θα πάει αύριο πραγματογνώμονας, ενώ θα εξεταστούν και οι τραυματίες από γιατρό.

«Βλέπαμε καθαρά το βαγόνι»

Τις στιγμές πανικού που ακολούθησαν το ατύχημα στο Allou!Fun Park περιγράφει στο Live News μια μαία που έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στους τραυματίες.

«Εμείς καθόμασταν στο μαγαζί δίπλα και ακούσαμε ένα πολύ δυνατό ήχο. Ακούστηκε μεγάλος κρότος, το νερό πετάχτηκε με πάρα πολλή πίεση, έφτασε πάνω στο δέντρο. Δεν ακούσαμε όμως τις φωνές των παιδιών, σκεφτήκαμε ότι το βαγόνι ήταν άδειο», δήλωσε.

Όσα ανέφερε η μαία στο Live News ανατρέπουν τα σενάρια που ήθελαν τα παιδιά να είναι όρθια.

«Εκεί που καθόμασταν βλέπαμε καθαρά το βαγόνι, δεν είχε παιδιά όρθια. Είμαι λίγο στενοχωρημένη που το άκουσα, αλλά δεν είχε παιδιά όρθια. Τα παιδιά ήταν καθισμένα».

Η αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως προσπάθησε να κρατήσει τη ψυχραιμία της και να βοηθήσει την 21χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά.

«Έγινε ένα αλαλούμ. Τα παιδιά τα σηκώσαμε οι άνθρπωοι που καθόμασταν και πίναμε καφέ. Βοήθησαν δύο παιδιά από τους τεχνικούς εκεί. Την Αγγελική την πήρε ένας φίλος από την παρέα μας στα χέρια να την πάμε κάπου μέσα. Και που τους πήγαμε… Αυτό μας έχει στενοχωρήσει πολύ. Την αφήσαμε στο πάτωμα στην ουσία. Δεν ήταν δυνατόν 2.000 άτομα από έξω, περιμέναμε την ουρά να μπούμε μέσα, να μην έχει ένα ιατρείο, μία κουβέρτα, ανθρώπινες συνθήκες, γιατί κακά τα ψέματα τα παιδιά μας πάνε εκεί».

Όπως τόνισε η ίδια, κανένα από τα παιδιά δεν θυμόταν τι είχε συμβεί. Στο σημείο δεν υπήρχε γιατρός, αλλά μόνο μία νοσηλεύτρια.

«Οπότε ανέλαβα εγώ ως πιο ψύχραιμη την 21χρονη και η νοσηλεύτρια τους άλλους τρεις τραυματίες», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας.

Μετά από ανακοίνωση από το μεγάφωνο στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις γιατροί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά που τραυματίστηκαν.

To άρθρο Οι πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα με τους τραυματίες στο Allou! Fun Park – Βίντεο ντοκουμέντο – Παρέμβαση εισαγγελέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη