Συγκλονίζει ο πατέρας της Θάλειας Κορδάμπαλου στο «Live News» – «Ήταν το πεπρωμένο της»

0

«Ήταν γεμάτη ενέργεια γι’ αυτό το ταξίδι. Το τελευταίο της ταξίδι. Το τελευταίο, το τελευταίο… Είναι πολύ δύσκολο να το δεχτείς αυτό», λέει αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου ο Στέλιος Κορδάμπαλος, πατέρας της Θάλειας Κορδάμπαλου, της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που έχασε εντελώς αναπάντεχα τη ζωή της στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι στα τέλη Αυγούστου.

«Λες και κυνηγούσε το πεπρωμένο της, λες και όλα πηγαίναν στο να μην πάει προς αυτήν την κατεύθυνση κι όμως εκείνη είχε επικεντρωθεί εκεί».

Δύο φορές έδωσε πανελλήνιες για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να μπει στην σχολή ναυτικών δοκίμων.

«Όχι ήταν ανένδοτη σε αυτό το κομμάτι. Λέει ‘όχι μπαμπά θέλω να ξαναδώσω’. Έδωσε το κορίτσι μου, πέρασε έγραψε καλύτερα. Πήγε στην σχολή Ευέλπιδων. Πήγε τον πρώτο μήνα. Περνούσε καλά, έκανε φίλους αλλά στον μήνα πάνω της ήρθε ειδοποίηση ότι είναι επιλαχούσα δόκιμος. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο. ‘Μπαμπά πάρτους τηλέφωνο, θέλουν να με κρατήσουν εδώ στην Ευελπίδων. Πάρτους τηλέφωνο’. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά της. Αυτό ήταν που ήθελε πάντα».

«Θα μιλήσουμε αύριο μπαμπά»

Η Θάλεια, αρχές Αυγούστου ξεκινά για το πρώτο της ταξίδι ως ναυτική δόκιμος.

«Έπιασαν λιμάνι στην Τυνησία και μας πήρε τηλέφωνο. Εγώ ήμουν ο τελευταίος που της μίλησα. Μίλησε πρώτα με τον αδελφό της. Ήταν πολύ αγαπημένα αδέλφια. ‘Τι έγινε μπαμπά. Εμείς όλα καλά εδώ’. Μόλις είχαν φάει και επέστρεφαν στο καράβι. ‘Θα μιλήσουμε αύριο μπαμπά’ γιατί θα έμεναν μέχρι την Κυριακή».

«Ο γιατρός του καραβιού άρχισε να μας λέει αν η Θαλίτσα ήταν αλλεργική σε κάποια αντιβίωση γιατί έχει βγάλει κάποιο εξάνθημα. Επίσης είπε αν είχε χαμηλή πίεση… Η Θαλίτσα μου ήταν και αιμοδότρια».

Ο γιατρός τούς μιλά για έναν ελεγχόμενο πυρετό και για ένα εξάνθημα στο πόδι. Στις 02.00 τα ξημερώματα το τηλέφωνο θα ξαναχτυπήσει.

«Στις 02.00 τα ξημερώματα μας πήρε ο γιατρός και μας λέει ότι έχει ουρολοίμωξη. Ουρολοίμωξη και ότι η νεότερη επικοινωνία θα είναι αύριο το πρωί».

Ακούστε όσα είπε στο “Live News”

To άρθρο Συγκλονίζει ο πατέρας της Θάλειας Κορδάμπαλου στο «Live News» – «Ήταν το πεπρωμένο της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη