Κύπρος: Διευθυντής σχολείου απέβαλε δεκάδες μαθητές για ένα εντελώς συνηθισμένο κούρεμα! [βίντεο]

0

Με… παρατράγουδα ξεκίνησε σε ένα σχολείο της Κύπρου το νέο σχολικό έτος, καθώς ο διευθυντής του μοίρασε αποβολές σε δεκάδες μαθητές λόγω… κώμης.

Περίπου 50 με 60 μαθητές δέχθηκαν αποβολή στο συγκεκριμένο σχολείο της Κύπρου μέσα σε μόλις δύο ημέρες στην Κύπρο. Ο διευθυντής φέρεται να υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη κόμμωση συμβάλλει στην αύξηση της παραβατικότητας και έτσι αποφάσισε να τα τιμωρήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφία με το επίμαχο κούρεμα δημοσίευσε η ιστοσελίδα sigmalive.

Οι «καμπάνες» έπεσαν σε Γυμνάσιο της Λάρνακας, με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γονέων της περιοχής, Κώστας Κώστα, να τονίζει μέσω παρέμβασής του στα ΜΜΕ: «Έχουν αποβληθεί μέχρι δύο ημέρες για ένα συγκεκριμένο κούρεμα μαλλιών, με το οποίο είναι κουρεμένο το 99,9% των μαθητών της Κύπρου. Θεωρεί ο κ. διευθυντής ότι οι αποβολές συμβάλουν στη μείωση της παραβατικότητας».

Όπως συμπλήρωσε, αντί ότι το σχολείο να υποδεχθεί με αγάπη και καλοσύνη τα παιδιά, τους έστειλε δύο μέρες στο σπίτι. «Αν δείτε το κούρεμα των μαθητών θα σοκαριστείτε από το μέγεθος της αυστηρότητας και της αποβολής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι ο ίδιος διευθυντής, που πέρσι δεν έδωσε το απολυτήριο σε πέντε μαθητές, επειδή δεν του άρεσε το κούρεμά τους. Έχουν συνταχθεί επιστολές και τα παιδιά έχουν προσφύγει στην Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού. Είναι η τελευταία του χρονιά (του διευθυντή) και αντί να ξεκινήσει με πιο συγκαταβατικό τρόπο επέλεξε ένα ανηλεή κυνηγητό», τόνισε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας

Το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, πάντως, όπως αναφέρει το sigmalive, διαψεύσει ότι αποβλήθηκαν μαθητές και επισήμανε ότι δόθηκαν κάποιες συστάσεις για την εμφάνιση και τη στολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

πηγη