Ολυμπιακός: Ο Μασούρας είναι δύσκολο να φύγει και τον Ιανουάριο – Τι γίνεται με νέο συμβόλαιο

0

Στην Τουρκία βάζουν την Τραμπζονσπόρ σε κόλπο με τον Μασούρα για τον Ιανουάριο – Είναι δύσκολο να φύγει και τότε, τι γίνεται με νέο συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Στην Τουρκία και ενώ πλησιάζει το τέλος των μεταγραφών έκαναν αναφορά για το αν θα υπάρξει μελλοντικά νέα κίνηση της Τραμπζονσπόρ για τον Γιώργο Μασούρα. Και τόνισαν πως κάτι τέτοιο θα πρέπει να αναμένεται τον Ιανουάριο.

Είναι λογικό όσο θα πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου του 28χρονου εξτρέμ με τον Ολυμπιακό (καλοκαίρι του 2024) να ακούγονται και να λέγονται περισσότερα από ότι π.χ. την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας είναι δύσκολο να φύγει και τον Ιανουάριο

Πάντως, αυτό που φαίνεται είναι πως αφού δεν έφυγε τώρα για την Τουρκία ο Μασούρας δύσκολα θα φύγει τον Ιανουάριο. Για το τώρα βέβαια το είχατε πληροφορηθεί από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κιόλας από το Sportime.

Οι πρωταθλητές της Super Lig έφτασαν την προσφορά τους έως και τα 5 εκατομμύρια ευρώ αλλά ο Ολυμπιακός δεν συγκινήθηκε.

Σύμφωνοι, wingers έχει αλλά Έλληνες; Δεν είναι τόσοι πολλοί ώστε να έφευγε ένας εκ των βασικών μάλιστα.

Ο Μασούρας εξάλλου σύμφωνα με το transfermarkt έχει πιάσει και το πικ της χρηματιστηριακής του αξίας με 10 εκατομμύρια ευρώ να κοστολογείται τη δεδομένη χρονική στιγμή. με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον κάνει την επόμενη ακριβή πώληση του.

Πιο πιθανό, λοιπόν, από όλα όσα κυκλοφόρησαν από την στιγμή που ναυάγησε οριστικά η όποια πιθανότητα να πάει ο Μασούρας στην Τραμπζονσπόρ, είναι να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων για νέο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός πάντως σίγουρα το θέλει.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!
Πηγή