Αllou! Fun Park: Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματίες – Είμαστε στο πλευρό τους

0

Στο πλευρό των τεσσάρων τραυματιών στο ατύχημα που έγινε το βράδυ της Τρίτης 06/09/22 δηλώνει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της η διοίκηση του λούνα παρκ Αllou! Fun Park.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

«Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση».

Προσθέτουν ότι: «Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς, που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων. Ήδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθέντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους. Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας. Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος».

To άρθρο Αllou! Fun Park: Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματίες – Είμαστε στο πλευρό τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη