Σταμάτης Γαρδέλης: «Όταν η κοπέλα συνεχίζει να είναι με τον βιαστή, δεν είναι βιασμός αλλά συναίνεση»

0Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2022, 12:40

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ηθοποιό αλλά και τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης για τον βιασμό.

«Όταν ένας άνθρωπος είναι πάρα πολύ ψηλά, η πτώση του θα είναι κραυγαλέα. Λογικό είναι να ανησυχεί η γυναίκα του, έχει στραφεί όλη η κοινή γνώμη εναντίον του. Λίγη ανθρωπιά να δείξουμε στον άνθρωπο», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης και πρόσθεσε: «Πέσαμε πάνω στον άνθρωπο και τον σκίσαμε».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης, ο Σταμάτης Γαρδέλης σχολίασε:

«Δεν θέλω να τον υπερασπιστώ αλλά νομίζω πως έκανε κακή διατύπωση. Όταν δηλαδή γίνεται ένας βιασμός και την άλλη μέρα η βιασθείσα συνεχίζει με τον βιαστή, αυτό δεν λέγεται βιασμός, λέγεται συναίνεση. Τώρα αν ασκεί βία και γίνεται βιασμός, αυτό είναι ποινικά κολάσιμο. Μία κοπέλα αν έχει βιαστεί από κάποιον και την άλλη μέρα τον βλέπει στη δουλειά της και συνεχίζει, δε μου κάνει ότι πρέπει να βγει μπροστά να μηνυθεί αυτή η ιστορία. Όταν γίνεται η πράξη, εν θερμώ την καταγγέλλεις. Το να υποχωρείς σε έναν βιασμό για να έχεις αντίκρισμα στη δουλειά σου, αυτό δεν λέγεται βιασμός».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Πηγή