Γιωρίκας Πιλίδης για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Ήθελε να μου τη στήσει, είναι τσιράκι της Ομοσπονδίας»

0



Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, 14:00

Στην εκπομπή «Open Weekend»μίλησε Γιώργος Πιλίδης, ο οποίος ρωτήθηκε για τον τσακωμό που είχε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» με τον με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας πάλης και τον τσακωμό με Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Να μετανιώσω γιατί; Επειδή λέω την αλήθεια; Απλά δεν αρέσει σε πολλούς και στους κυρίους της Ομοσπονδίας. Εγώ θα πάω μέχρι τέλους κι ας χάσω τα πάντα. Μετά το γεγονός ανακάλυψα ότι ο κ. Κωνσταντινίδης ήταν σε φωτογραφίες με αυτό το γουρούνι της ομοσπονδίας. Να είναι μαζί, να δουλεύουν και να συνεργάζονται. Μετά κατάλαβα με τι άνθρωπο είχα να κάνω», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Στη συνέχεια o Γιώργος Πηλίδης πρόσθεσε: «100% ήθελε να μου τη στήσει. Αλλά να τη στήσεις σε έναν άνθρωπο που λέει την αλήθεια, δεν γίνεται. Να μου κάνουν τι; Ότι με έβγαλαν με τον δικηγόρο; Και; Μου έστειλε και 100 μηνύματα, έλα να κάνουμε ένα βίντεο μαζί για να σου δείξω ότι δεν ήμουν με την άλλη μεριά, αλλά προσπαθούσα να κρατήσω ουδέτερη στάση. Του είπα κατάλαβα ποιος είσαι κι είσαι ένα τσιράκι της ομοσπονδίας κι εσύ».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού





Πηγή