Μετρό: Κλειστός από το μεσημέρι ο σταθμός στον Κορυδαλλό

0

Το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται να κλείσει ο σταθμός του Μετρό «Κορυδαλλός» με εντολή της αστυνομίας με αφορμή την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ο σταθμός «Κορυδαλλός» της Γραμμής 3 του μετρό θα κλείσει στις 15:30 το μεσημέρι της Κυριακής και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Υπενθυμίζεται πως, τη Δευτέρα (19/9) οι σταθμοί «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ» σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τη Δευτέρα τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

To άρθρο Μετρό: Κλειστός από το μεσημέρι ο σταθμός στον Κορυδαλλό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη