Μάρθα Καραγιάννη: Η συνέντευξη στην οποία μίλησε ανοιχτά για το παιδί που έχασε – «Έπαθα σοκ»

0Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, 08:25

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή στα 82 της χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο κι όσους την γνώριζαν προσωπικά.

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις το 2021 στην εκπομπή Τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος η Μάρθα Καραγιάννη αναφέρθηκε στο μωρό που έχασε στη γέννα, αλλά και στη μητρότητα, που ήταν ένα απωθημένο μέχρι τα 40 της.

«Ξεκίνησα να κάνω οικογένεια. Τελικά δεν έγινε. Στον γάμο μου με τον Μίμη Στεφανάκο, έχασα το μωρό πάνω στη γέννα. Έπαθα σοκ. Ο γιατρός μου έλεγε: “Είσαι νέα. Θα το ξεπεράσεις”. Αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Μέχρι τα 40, η μητρότητα ήταν το απωθημένο μου. Ήταν ένα καρφί στην καρδιά μου.

Τώρα πια, δε μ’ ενοχλεί. Βέβαια, δε γεύτηκα τη μητρότητα, που λένε ότι είναι σπουδαίο πράγμα και το καταλαβαίνω, αλλά δε γίνονται όλα όπως τα θέλουμε εμείς. Ο χρόνος περνάει. Αυτή είναι η δουλειά του. Κοιτάζω καμιά φορά τον εαυτό μου στον καθρέφτη, βλέπω αυτό που είμαι σήμερα και λέω πως για την ηλικία μου, κρατιέμαι μια χαρά», είχε εξομολογηθεί η Μάρθα Καραγιάννη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μάρθα Καραγιάννη είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον χρόνο αλλά και την εικόνα της.

«Δε με απασχολεί να είμαι ωραία. Ούτε με ενδιαφέρει κανένας, ούτε θέλω να ενδιαφέρω κανέναν. Ερωτικώς εννοώ. Ερωτεύτηκα όταν έπρεπε. Και αγάπησα και με αγάπησαν. Και ζήλεψα και με ζήλεψαν. Απ’ όλη τη λάμψη που έζησα, δεν έμεινε τίποτα», είχε αποκαλύψει.

Ενώ είχε παραδεχτεί για τη ζωή της: «Γέλασα, έκλαψα, γλέντησα. Ο έρωτας είναι γλέντι. Φτάνει να τον γλεντάς, στη σωστή ηλικία. Μου φέρθηκε γενναιόδωρα η ζωή, παράπονο δεν έχω».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Πηγή