Η φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, μιλά πρώτη φορά για το θάνατό της: «Έχασα τον κόσμο»

0

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας για το θάνατο της ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής σε ηλικία 82 ετών.

Η ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με την αδελφική φίλη της Ντόρα Δούμα. Αυτή ήταν μπροστά όταν η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία πνοή της.

Η ίδια μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 εμφανώς συγκινημένη και σοκαρισμένη, λέγοντας πως ήταν πολύ ξαφνικό.

Συγκεκριμένα, η Ντόρα Δούμα, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, δήλωσε: «Έχασα τον κόσμο, αυτό έχω να πω. Τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας ζητώ χίλια συγγνώμη. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί και δεν ήθελε να ασχοληθεί με τίποτα. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός. Σας ζητώ συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Με συγχωρείτε πάρα πολύ, έχω πάθει σοκ».

To άρθρο Η φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, μιλά πρώτη φορά για το θάνατό της: «Έχασα τον κόσμο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη