Αυτός είναι ο νέος Σάλιακας – Κάνει σούπερ ματς, τα έσπασε κόντρα στην ΑΕΚ

0

Όλοι μιλούν για το νέο Σάλιακα – Με τον Παναιτωλικό έκανε σούπερ ματς κόντρα στην ΑΕΚ και φαίνεται να είναι στα ραντάρ των μεγάλων στην Ελλάδα αλλά και ομάδων από το εξωτερικό.

Μια και η στήλη «Agent Greek» στο Sportime της Δευτέρας αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Αγρινίου, κρατήστε κάτι και θα το θυμηθείτε. Κωνσταντίνος Αποστολάκης. Στα 23 του, βασικός φέτος και στα 5 ματς του Παναιτωλικού. Ο γιος του Στράτου.

Με την ΑΕΚ μάλλον έκανε την κατάλληλη στιγμή την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Στους 2-3 κορυφαίους της ομάδας του σε αυτό το δύσκολο τεστ. Γενικά δείχνει φέτος εξαιρετικά ανεβασμένος και το τάιμινγκ για εκείνον είναι το καλύτερο.

Η Ελλάδα δεν έχει και πολλούς δεξιούς μπακ ενώ το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό λήγει το καλοκαίρι του 2023. Η ομάδα του Αγρινίου κυρίως επειδή το είδε ως ευκαιρία πήρε τον Μπακάκη αλλά έχει να παίξει καιρό και όπως αγωνίζεται έτσι ο Αποστολάκης, δύσκολα τα πράγματα για τον πρώην διεθνή μπακ.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρομοιάζουν τον Αποστολάκη με τον Σάλιακα και θεωρούν πως τόσο οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα όσο και κλαμπ από το εξωτερικό είναι ήδη στο κατόπι του.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!
Πηγή