ΠΑΟΚ: Αδιέξοδο με τον Κουαλιάτα – Από τα εκατομμύρια στην εξέδρα

0

Ο ΠΑΟΚ έδωσε κοντά στα 2 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει και ο Λουτσέσκου τον αφήνει στον πάγκο ή εκτός αποστολής – Το αδιέξοδο με τον Κουαλιάτα.

Νίκολας Κουαλιάτα ο κύριος και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως είναι ίσως και το κύριο θέμα συζήτησης στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε κοντά στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από τους Γουόντερερς του Μοντεβιδέο και να τον φέρει στην Ελλάδα και στα 23 του να θεωρείται ως next big thing στην Ουρουγουάη.

Αποτέλεσε την πρώτη από τις τέσσερις κλεισμένες μεταγραφές του Ζοσέ Μπότο, με τον ίδιο να παίζει σε 4 θέσεις και να έχει ήδη 70 επαγγελματικές συμμετοχές, φέρνοντας την ντρίμπλα της αλάνας στον κόσμο των μεγάλων!

Next Big thing λοιπόν στα 23 και μάλιστα σε μια αγορά που όταν ένας παίκτης ξεχωρίζει τον αρπάζουν αμέσως από την Ευρώπη.

ΠΑΟΚ: Αδιέξοδο με τον Κουαλιάτα – Από τα εκατομμύρια στην εξέδρα

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», το ζήτημα για τον Κουαλιάτα αλλά και τον ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο τα πολλά λεφτά σε χαλεπούς καιρούς που δόθηκαν.

Αλλά και ότι ο παίκτης δεν παίζει. Δύο ματς όλα κι όλα, αυτά με τη Λέφσκι, τελευταίο στις 28 Ιουλίου.

Μια στον πάγκο, μια εκτός αποστολής.

Ήρθε με τις προοπτικές ότι θα αλλάξει την αγωνιστική εικόνα και δεν βλέπει να είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου. Σε τέτοιο σημείο που ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε ακόμα και για winger στη θέση του στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πάει για φιάσκο Μπότο η υπόθεση.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!
Πηγή