Λαμία: Καλή η εικόνα, αλλά τα αποτελέσματα προκαλούν εξελίξεις

0

Όσο καλή κι εάν είναι η εικόνα, τα αποτελέσματα είναι αυτά που κρίνουν τους πάντες και στη Λαμία το υιοθετούν αυτό.

Κάποια πράγματα είναι θέμα οπτικής. Βλέποντας την εικόνα που έχει έως τώρα η Λαμία, λες ότι το πρόσημο είναι θετικό. Βγάζει τρεξίματα, παλεύει όλα τα ματς και οι δύο ήττες ήταν από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, νίκη προς το παρόν δεν έχει η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα. Επίσης, έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ. Έχει, δηλαδή, τη χειρότερη επιθετική συγκομιδή στη Super League 1. Όχι τυχαίο θα έλεγε κανείς από τη στιγμή που είναι γνωστό ότι ο Ιταλός είναι ένας από τους πιο αμυντικογενείς προπονητές που έκατσαν τα τελευταία χρόνια σε πάγκο αυτής της κατηγορίας.

Επιθετικό πλάνο σπάνια είχαν οι ομάδες του. Αναμενόμενα αυτό δεν θα άλλαζε στη Λαμία. Η πίεση ψηλά, τα κλεψίματα και οι αντεπιθέσεις έχουν μπει στο ρεπερτόριο των Φθιωτών, αλλά απέναντι σε οργανωμένες άμυνες υπάρχει θέμα.

Η Λαμία προς το παρόν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της συγκριτικά με το περσινό τελείωμα της σεζόν, αλλά οι βαθμοί είναι εκείνοι που καθορίζουν πάντα τις εξελίξεις. Γι’ αυτό και μετά τη διακοπή τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Επίθεση σε ΦΩΣ και SDNA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην παρουσίαση Μίτσελ – «Γράφει ο ίδιος ο Ρώσος» (vid)

ΠΑΟΚ: Αδιέξοδο με τον Κουαλιάτα – Από τα εκατομμύρια στην εξέδρα

Έρλινγκ Χάαλαντ: Η Μάντσεστερ Σίτι προσέχει για να έχει – Έτσι τον κρατά σε τέλεια φυσική κατάσταση!


Πηγή