Αυτό δεν είπε ο Μαρινάκης – Η διαφορά που έχει το ΦΩΣ και το κοινό με το SDNA

0

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι λίγα τα όσα έχει αποκομίσει και το SDNA από τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε επίθεση σε ΦΩΣ και SDNA για τον τρόπο που ασχολούνται με τα θέματα του Ολυμπιακού. Μπορεί να μην αναφέρθηκε ονομαστικά στα δύο μέσα, ωστόσο αμφότερα φρόντισαν να τοποθετηθούν.

Η αντίδραση που είχε το ΦΩΣ ήταν κάτι παραπάνω από πρέπουσα. Με σεβασμό σε όσα πρεσβεύει η εφημερίδα τόσα χρόνια. Το SDNA είχε άλλη οδό. Τόσο στον τρόπο που ανέδειξε την είδηση κάνοντας λόγο για «διαγγέλματα για τα ΜΜΕ», όσο και στο statement για το «Ρώσος» που ακούστηκε. Τεράστια η διαφορά με την οποία χειρίστηκαν την υπόθεση οι μεν και οι δε.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ήθελε να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας που ηγείται και να δώσει τη δική του σκοπιά. Σωστή, λάθος, δεν έχει σημασία. Όπως ασκείται κριτική από τον Τύπο προς τον ίδιο, έτσι μπορεί να το πράττει και ο ίδιος.

Σε όλη την τοποθέτηση που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπάρχουν σημεία που παραξενεύουν. Ένα που δεν «κολλάει» είναι ενδεχομένως η κουβέντα πως η «συγκεκριμένη οικογένεια έχει βγάλει πολλά εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό». Σκέτη τουλάχιστον, δεν «κολλάει». Όχι επειδή δεν είναι αλήθεια. Αλήθεια είναι, αλλά δεν «λέγεται». Διότι, δεν αναγκάστηκε ή υποχρεώθηκε κανείς να την αγοράσει δια της βίας. Κάτι καλό κάνει ή έκανε.

Το «δεν είναι πλέον φιλική στον Ολυμπιακό», ή το «κάνει ζημιά», είναι θεμιτό να λέγεται. Με την ίδια λογική, και το SDNA βγάζει αρκετά χρήματα από τον Ολυμπιακό. Εκεί να δείτε τι γίνεται. Κι αυτό είναι που επηρεάζει περισσότερο. Διότι, γύρω από όλα τον Ολυμπιακό στηρίζονται όλα τα κείμενα – δημοσιεύματα, συνεπώς και τα όποια έσοδα.

Αθλητικές ειδήσεις

Μία κουβέντα για Αναστασιάδη, Φαν’τ Σχιπ και τη «δικαίωσή» τους για Μανωλά και Παπασταθόπουλο

Αυτό το εξώφυλλο εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Φεύγει και ο Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό;


Πηγή