Διαιτησία: Η ώρα του Γκορτσίλα και το «μαύρο» κουτί από το Αστέρας – Ολυμπιακός!

0

Για να μπαίνουμε σιγά – σιγά σε ρυθμούς Super League. Eτοιμάζεται να στείλει ορισμούς ο Μπένετ.

Να ξεμπερδεύουμε σιγά – σιγά με το «αστείο» Nations League και να επιστρέφουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Super League και διαιτησία!

Διαιτησία: Ένα ανούσιο ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακο, αφού δεν είχαμε πρωτάθλημα, πέρασε. Η Super League επιστρέφει δριμύτερη το ερχόμενο Σου-Κου και ο Μπένετ ετοιμάζει τους ορισμούς.

«Μπαλάκια» όπως έχει καθιερωθεί (όταν δεν έχει ματς Παρασκευή) θα σταλούν την Τετάρτη, αλλά η «κουτάλα» ανακατεύει ήδη.

Το παιχνίδι που μπαίνει πρώτο στην μαρκίζα της 6ης αγωνιστικής το ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θα φέρει ξένο διαιτητή, εννοείται. Το πλάνο με την επιστροφή Ελλήνων στα ντέρμπι, δεν πέρασε και όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά δεν πρόκειται να «παίξει» σίγουρα φέτος, ίσως και του χρόνου!

Ο ρέφερι που θα σφυρίξει το ματς της Τούμπας, έχει βρεθεί, έχει ενημερωθεί και περιμένει τα αεροπορικά για να έρθει (ξανά) στην Ελλάδα.

Έχει και Βόλος – Άρης! Εκεί θα πάει Έλληνας. Η λογική λέει οτι ο Μπένετ θα στείλει διεθνή, αφού το ματσάκι «καίει».

Επίσης, ειναι δρομολογημένο να πάρουν παιχνίδι και κάποιοι από τους διαιτητές που ακόμα δεν έχουν κάνει «σεφτέ». Ποιοι είναι αυτοί;

Από τους παλιούς ο Γκορτσίλας και o Koυμπαράκης και από τους «νέους» οι Τσιμεντερίδης και Μαλούτας.

Ο Μαλούτας είχε δεδομένο τον ορισμό την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι αργεί ακόμα. Δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά του για Super League. Και ο έτερος «νέος» επίσης δεν θεωρείται ακόμα έτοιμος. Σαν 4ος είχε κάποια θέματα και έχει προβληματίσει! Μην δούμε πρώτα τον Ματσούκα να σφυρίζει που ανέβηκε στις διορθωτικές και μετά τον Τσιμεντερίδη!

Ο Κουμπαράκης ήταν τραυματίας και μόλις πριν λίγες μέρες έτρεξε τα τεστ και μπορεί να πατήσει χορτάρι.

Η είδηση είναι οτι θα σφυρίξει ο Γκορτσίλας. Για κάποιο λόγο που δεν είναι τραυματισμός, ο Μακεδόνας, δεν έχει σφυρίξει τις πέντε πρώτες αγωνιστικές! Ήρθε λοιπόν η ώρα!

Διαιτησία: Το «μαύρο» κουτί από το Αστέρας – Ολυμπιακός!

Το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (2η αγωνιστική) είναι το παιχνίδι που έχει σηκώσει τη μεγαλύτερη «σκόνη», ως τώρα. Διαιτητής ο Καραντώνης, VAR o Eυαγγέλου. Αμφότεροι παραμένουν εκτός ορισμών.

Η ΚΕΔ ασχολήθηκε πολύ με το εν λόγω παιχνίδι, αλλά και με τη συνομιλία των διαιτητών που έχει καταγραφεί και ήδη οι διάλογοι κυκλοφορούν σε φάση «κομμωτηρίου» σε διάφορες version.

Το Sportime δεν θα μπορούσε να μην έχει τους διαλόγους που έχουν καταγραφεί στο «μαύρο» κουτί της αναμέτρησης.

Αρχικά ο βοηθός Νικολακάκης αναφέρει οτι: «Μπορεί και να υπάρχει επιθετικό φάουλ».

Εν συνεχεία ο Καραντώνης σφυρίζει την παράβαση για το πρώτο σπρώξιμο και ξεκινάει η επικοινωνία με τον VAR.

«Τι έχεις σφυρίξει ακριβώς» τον ρωτάει ο Ευαγγέλου.

«Επιθετικό φάουλ το σπρώξιμο, το πρώτο», απαντάει ο Καραντώνης.

Στη συνέχεια ο VAR ενημερώνει οτι : «Οk, ελέγχω την φάση».

Μετά από μερικά λεπτά στέλνει feedback στον διαιτητή: «Έλεγχος ολοκληρώθηκε. Συνεχίζεις με επιθετικό φάουλ».

Αυτός είναι ο διάλογος που ακολούθησε μετά το ακυρωθέν γκολ των Αρκάδων, με την ΚΕΔ να δείχνει εμπράκτως οτι διαφωνεί με την απόφαση που πάρθηκε στο «Κολοκοτρώνης».


Πηγή