Άρης: Τόσα θα πάρει ο Μαντσίνι μετά τη (νέα) αύξηση που του έκανε ο Καρυπίδης!

0

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μένει στον Άρη με (νέα) αύξηση στις αποδοχές του!

Ο Άρης δεν θα πουλήσει τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Και εννοείται με το αζημίωτο!

Καρυπίδης και Μαντσίνι τα είπαν και αποφασίστηκε ο Αργεντίνος να μην πουληθεί στο Ντουμπάι. Εξέλιξη την οποία έχει αποκαλύψει το Sportime. Για να συναινέσει και ο Αργεντίνος στην παραμονή του, χρειάστηκε το αφεντικό του Άρη να βάλει το χέρι (ξανά) στη τσέπη!

Και δεν είναι η πρώτη αύξηση που παίρνει ο Μαντσίνι στον Άρη!

Το καλοκαίρι του 2019, λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ο Άρης συμφωνεί με την Μπορντό και αγοράζει έναντι 500.000 ευρώ το 75% των δικαιωμάτων του Αργεντίνου, ο οποίος υπογράφει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ!

Το καλοκαίρι του 2021, ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί η τριετία, ο Μαντσίνι υπογράφει επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.

Εννοείται πως στο νέο συμβόλαιο υπάρχουν και νέες (αυξημενες) απολαβές, οι οποίες είναι της τάξεως του 30%.

Ο Μαντσίνι κάνει εξαιρετική χρονιά, βγαίνει mvp του Άρη, το όνομα του ακούγεται για Ολυμπιακό, και η ΠΑΕ δέχεται προτάσεις από Ομόνοια και Σαμάρα (δύο).

Πριν λίγες μέρες προέκυψε το ενδιαφέρον από Ντουμπάι μέσω Έλληνα μάνατζερ που έφερε την πρόταση. Ο Καρυπίδης ζυγίζει τα δεδομένα, δεν τον ικανοποιούν κάποιοι όροι που έχουν να κάνουν με την καταβολή των χρημάτων και αποφασίζει να μην αποδυναμωθεί ο Άρης.

Μιλάει λοιπόν με τον Μαντσίνι, του εξηγεί τους λόγους που «κόβει» και αυτή την πρόταση, το αποδέχεται ο Μαντσίνι, αφού πρώτα του έχει μεταφερθεί οτι θα του γίνει νέα αύξηση στις απολαβές. Ο Μαντσίνι θα πάρει περίπου ένα 30% πάνω στο συμβόλαιο, χωρίς να υπογράψει άλλη επέκταση. Έχοντας σχεδόν διπλασιάσει τις απολαβές του μέσα σε μια διετία!

Το συμβόλαιο του λήγει το 2024. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα το εξαντλήσει. Είναι δεδομένο οτι θα έρθουν και τον Ιανουάριο, αλλά και το επόμενο καλοκαίρι προτάσεις και είναι επίσης δεδομένο οτι ο Καρυπίδης δεν θα μπορεί να λέει πάντα «όχι».


Πηγή