Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣΥΡΙΖΑ: «Θεοδωρικάκος – Κεραμέως κάνουν τους ψόφιους κοριούς»

ΣΥΡΙΖΑ: «Θεοδωρικάκος – Κεραμέως κάνουν τους ψόφιους κοριούς»

Επαναφέρει τα ερωτήματα που είχε θέσει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στην Πολυτεχνειούπολη ζητώντας απαντήσεις από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Παιδείας.

Κουβέντα για την ουσία – Παιχνίδι με τις λέξεις

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νίκη Κεραμέως και τον Τάκη Θεοδωρικάκο, σχολιάζοντας την προηγούμενη ανακοίνωσή τους ότι «συνεχίζουν να κάνουν τους ψόφιους κοριούς» και δεν λένε «κουβέντα για την ουσία» ενώ επιδίδονται σε «παιχνίδι με τις λέξεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Κεραμέως και Θεοδωρικάκος συνεχίζουν να κάνουν τους ψόφιους κοριούς. Κουβέντα για την ουσία και παιχνίδι με τις λέξεις.

»Ρωτάμε λοιπόν ξανά:

1. Γιατί δεν έκαναν τίποτα επί τρία χρόνια ενώ γνώριζαν για την εγκληματική δραστηριότητα στη Εστία του Ζωγράφου. Η απάντηση Θεοδωρικάκου ότι υπήρχε καραντίνα και γι αυτό δεν έδρασε η αστυνομία προκαλεί γέλια και γεννά ερωτήματα. Εκτός και αν πιστεύουν ότι οι εγκληματίες ήταν σε καθεστώς τηλεργασίας.

2. Ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Δέρβος, που είναι στην διοίκηση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ το οποίο δίνει απευθείας αναθέσεις με ταχύτητα ρεκόρ και ανάμεσα σε αυτές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για φύλαξη, θα μας εξηγήσει που πάνε όλα αυτά τα χρήματα;

3. Το φιάσκο με την πανεπιστημιακή αστυνομία που καθημερινά αποδεικνύεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντιμετώπιση πραγματικών ζητημάτων ασφάλειας θα συνεχιστεί;

Ναυάγιο

»Δυστυχώς για Κεραμέως και Θεοδωρικάκο η τεράστια πλειοψηφία τόσο της ακαδημαϊκής κοινότητας όσο και της κοινωνίας έχουν καταλάβει το ναυάγιο τους.

»Η αστεία σημερινή απάντηση τους, είναι άλλη μία απόδειξη ότι για την τραγική κατάσταση στις φοιτητικές εστίες η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης».​


Πηγή

RELATED ARTICLES

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com