Αγλαΐα Κυριακού: 7χρονος κατήγγειλε παρενόχληση από 14χρονο – Τον ξυλοκόπησε ο πατέρας όταν το έμαθε

0

Το περιστατικό έγινε χθες Τρίτη (15/11) στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Εκεί βρίσκεται τόσο ο 7χρονος όσο και ο 14χρονος με εισαγγελική εντολή και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 7χρονος είπε στην μητέρα του ότι τον παρενόχλησε ο 14χρονος στις τουαλέτες. Η μητέρα, ενημέρωσε και τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος με τη σειρά του, έσπευσε στο νοσοκομείο και… ξυλοκόπησε τον 14χρονο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενημερώθηκε τη Αστυνομία για το συμβάν, το οποίο ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας. Αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, παρουσιάστηκε και ένα κορίτσι, το οποίο υποστηρίζει και εκείνο ότι ο 14χρονος το παρενόχλησε.

Το περιστατικό φέρνει ξανά στο φως της δημοσιότητας, για ακόμα μια φορά, το θέμα με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, αν και δεν έχουν προβλήματα υγείας αλλά επειδή έχουν κάποιο πρόβλημα στην οικογένειά τους και δε μπορούν να μένουν σπίτι τους.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

To άρθρο Αγλαΐα Κυριακού: 7χρονος κατήγγειλε παρενόχληση από 14χρονο – Τον ξυλοκόπησε ο πατέρας όταν το έμαθε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη