Πετράλωνα: «Φοβόμουνα για τη ζωή μου» – Μαραθώνια κατάθεση της 22χρονης στη ΓΑΔΑ για τους καταγγελλόμενους βιασμούς

0

Περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ η 22χρονη για τη μήνυση κατά της μητέρας της στην υπόθεση των Πετραλώνων. Στο επίκεντρο, ως γνωστόν, βρίσκονται οι βιασμοί της ίδιας και του αδερφού της, τόσο από τον ίδιο τους τον πατέρα, όσο και από τους φίλους του.

Η δικηγόρος της 22χρονης, Δήμητρα Πλαστήρα, μιλά στο «Tlive» και την Τατιάνα Στεφανίδου για το θρίλερ στα Πετράλωνα με τους καταγγελλόμενους βιασμούς. «Ο πατέρας των παιδιών είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα», είπε και πρόσθεσε: «Με τη σημερινή κατάθεση της 22χρονης στη ΓΑΔΑ, άρχισε ουσιαστικά η προκαταρκτική εξέταση της μήνυσης που έκαναν τον περασμένο Μάιο, η 22χρονη, ο 17χρονος αδερφός της και ο συγγραφέας κατά της μητέρας».

Τα παιδιά ισχυρίζονται ότι η μητέρα τους γνώριζε τα περί σεξουαλικής κακοποίησης και συγκάλυπτε. Ουσιαστικά σήμερα (σ.σ. 16.11.2022) μίλησε για πρώτη φορά η 22χρονη. Εξηγεί ότι στις προηγούμενες καταθέσεις της δεν είχε πει την αλήθεια, επειδή δεχόταν απειλές από τον πατέρα, τόσο για την ίδια της τη ζωή, όσο και για τη ζωή του αδερφού της».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου:

Στην εκπομπή του ALPHA παρενέβη και ο ψυχίατρος Δημήτριος Σούρας, λέγοντας πως σήμερα (σ.σ. 16.11.2022) κάναμε ένα βήμα πιο πάνω. Υπάρχει πλέον κατάθεση μίας κοπέλας που πρέπει να τη σεβαστούμε όλοι επειδή είναι θύμα».

Παρακολουθήστε τι δήλωσε ο ψυχίατρος Δημήτριος Σούρας στο «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου:

To άρθρο Πετράλωνα: «Φοβόμουνα για τη ζωή μου» – Μαραθώνια κατάθεση της 22χρονης στη ΓΑΔΑ για τους καταγγελλόμενους βιασμούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη