«Έβλεπα φώτα καταπάνω μου και μετά χαμός» περιγράφει ο οδηγός για τον 80χρονο που πήγαινε ανάποδα στη Βουλιαγμένης

0

Ακόμα να συνέλθει ο 40χρονος για το τροχαίο με ηλικιωμένο οδηγό που μπήκε ανάποδα στη Βουλιαγμένης για 1,5 χιλιόμετρο. Ο άνθρωπος που γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια, μίλησε στο Live News σε κατάσταση σοκ.

Το αυτοκίνητο του 40χρονου έγινε σμπαράλια στο τροχαίο, καθώς συγκρούστηκε με το όχημα του 80χρονου που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

«Ήμουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και μετά τη συμβολή με την Πρίγκιπος Πέτρου – περιγράφει στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο – εμφανίστηκε μπροστά μου αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος οδηγός στο ρεύμα αντίθετα προς εμένα. Προσπάθησα μπας και τον αποφύγω, αλλά δεν γινόταν και από τη σύγκρουση που με βρήκε ντελαπάρισα και έσκασα ανάποδα πάνω στο διάζωμα».

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (16.11.2022), γύρω στις 11 το βράδυ. Ο 40χρονος μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του στη Βάρκιζα.

Ξαφνικά, βλέπει μπροστά του το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 80χρονος άνδρας, ο οποίος ερχόταν κατά πάνω του:

«Στην αριστερή ήμουν εγώ, δεξιά στη μεσαία υπήρχε άλλος και ξαφνικά είδαμε τα φώτα και έγινε το κακό. Από τον τρόμο μου προσπάθησα να διαφυλάξω το κεφάλι μου τουλάχιστον, κράτησα το τιμόνι δυνατά, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και τουλάχιστον γλίτωσε το κεφάλι…».

Τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Μετά το μπαμ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος μπήκε με τη σύζυγό του από την οδό Καλύμνου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συνέχισε την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η σύγκρουση με το όχημα του 40χρονου ήταν αναπόφευκτη.

«Το πιο σημαντικό από όλα ήτανε το ότι επειδή είχε κολώνες εκεί στη νησίδα και τα δέντρα, δεν πέρασα και στην άλλη μεριά, γιατί φαντάζεστε τι θα παθαίνανε και οι από εκεί, το ίδιο σοκ άμα έβλεπαν ένα αμάξι από το πουθενά να έρχεται από τον αέρα και να πέφτει από εκεί».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το όχημα που κατευθυνόταν κανονικά στην πορεία του κατέληξε ντελαπαρισμένο στη νησίδα, σχεδόν σαν μία άμορφη μάζα.

Μέσα από αυτό, ο 40χρονος κατάφερε να βγει ολομόναχος.

«Μετά ήταν ανάποδα το αυτοκίνητο, εγώ δεν μπορούσα να βγω, αλλά επειδή στάζανε βενζίνες και φοβήθηκα μην αρπάξει φωτιά, έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν, το αμάξι ήταν ντελαπαρισμένο με τον ουρανό προς τα κάτω».

Σαν από θαύμα, γλίτωσε τόσο ο 40χρονος, όσο και ο ηλικιωμένος άνδρας με τη σύζυγό του που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

To άρθρο «Έβλεπα φώτα καταπάνω μου και μετά χαμός» περιγράφει ο οδηγός για τον 80χρονο που πήγαινε ανάποδα στη Βουλιαγμένης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη