Κηφισιά: 4 κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στο σπίτι του αντιδημάρχου – «Μου ζήτησαν να κάνω ο,τι μου πουν»

0

Νύχτα τρόμου για τον αντιδήμαρχο στην Κηφισιά, Γιάννη Παντελεάκη, καθώς τέσσερις ληστές μπήκαν μέσα στο σπίτι του.

Ο κ. Παντελεάκης μιλώντας στον Alpha τόνισε πως οι 4 κουκουλοφόροι έσπασαν την πόρτα στο υπνοδωμάτιο του και αφού του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν.

«Μου πέταξαν από τα χέρια τον υπολογιστή, με ακινητοποίησαν και μου ζήτησαν να κάνω ό,τι μου πουν, να συμμορφωθώ και ότι δεν θα πάθω τίποτα» είπε.

Για τους δράστες τόνισε πως «μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, αλλά φαίνονταν ότι ήταν ξένης καταγωγής, γιατί ήταν λίγο σπαστή η ομιλία τους».

Οι 4 ληστές οδήγησαν τον αντιδήμαρχο, τα δυο αδέρφια του, αλλά και την οικογενειακή βοηθό σε ένα από τα δωμάτια της μονοκατοικίας ενώ όπως τόνισε ο κ.Παντελεάκης ήταν ήρεμοι και μάλιστα τους πρόσφεραν και νερό.

«Βρήκαν από μόνοι τους το χρηματοκιβώτιο, γιατί δεν τους το λέγαμε. Και από τη στιγμή που το βρήκαν, φώναξαν έναν από εμάς για να το ανοίξει. Από τη μια σε απειλούσαν, αλλά από την άλλη προσπαθούσαν να σε ηρεμήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ληστεία έγινε στις 14 Νοεμβρίου το βράδυ με τους ληστές να παίρνουν 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο.

To άρθρο Κηφισιά: 4 κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στο σπίτι του αντιδημάρχου – «Μου ζήτησαν να κάνω ο,τι μου πουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη