Άρης: Ο Μαντσίνι θα τρέχει γύρω – γύρω – Ολο το στόρι της ρήξης – Το εξώδικο και η κίνηση ματ που έκανε ο Καρυπίδης – Κάποιοι θα πιουν πολύ για να ξεχάσουν το κάζο!

0

Το αυτογκόλ με το εξώδικο, οι 91.000 ευρώ σε 10′ και οι μάνατζερ που εν τέλει έκαναν ζημιά στον Αργεντίνο!

Άρης: Τα αντανακλαστικά που έδειξε ο Καρυπίδης για Μαντσίνι και οι Ντε Μπαρτόλο – Διαμαντόπουλος που χαντάκωσαν τον Αργεντίνο!

Και ξαφνικά η κίνηση ματ που σκέφτηκαν οι εκπρόσωποι του Μαντσίνι, γύρισε μπούμπερανγκ και ο Αργεντίνος από το τριετές σε ομάδα του BIG4, θα τρέχει γύρω – γύρω στο Ρύσιο!

Επειδή πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν για τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Με αποφάσεις, τοποθετήσεις του Αργεντίνου και απάντηση της ΠΑΕ με καρφιά και υπονοούμενα για τους «συμβουλάτορες» του Αργεντίνου.

Το Sportime χωρίς κορδέλες και «φωτογραφίες» θα μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις, καθώς και για τα όσα έχουν συμβεί με τον Μαντσίνι το τελευταίο διάστημα.

Ο Μαντσίνι θέλει να φύγει από το καλοκαίρι. Το έχει πει σε περιβάλλον, συμπαίκτες, αλλά και σε όποιον μιλάει… Αργεντίνικα!

Επιβεβαιώνεται από τις προτάσεις που προέκυψαν το καλοκαίρι (τις υπαρκτές, όχι τις παραμυθένιες). Ένας ποδοσφαιριστής που δεν ψάχνεται, δεν προτείνεται παντού.

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος του έφερε την πρόταση από τα Εμιράτα. Ο Μαντσίνι δεν πουλήθηκε, αφού οι Άραβες τα γύρισαν όσον αφορά στην καταβολή των χρημάτων.

Πλέον Διαμαντόπουλος και Ντε Μπαρτόλο εκπροσωπούν τον ποδοσφαιριστή! Ο Αργεντίνος ακούγοντας τους «συμβουλάτορες» του όπως τους αποκάλεσε η ΠΑΕ, και δεν είναι άλλοι από τους δύο προαναφερθέντες, έστειλε εξώδικο λίγο πριν την διακοπή για τα οφειλόμενα.

Το τελευταίο βράδυ πριν τη λήξη της προθεσμίας και την ενεργοποίηση της προσφυγής για να μείνει ελεύθερος, ο Καρυπίδης ενημερώθηκε για τα καθέκαστα και μέσα σε χρόνο dt κατέβαλε στον Μαντσίνι όλο το ποσό, το οποίο αγγίζει τις 100 χιλιάδες ευρώ! Προ παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κίνηση η οποία γύρισε μπούμεραγκ στον Μαντσίνι, για τον οποίο οι συμβουλάτορες θεώρησαν οτι δεν θα πάρει έκταση, επειδή προφανώς ο Πάρντιου θα ζητούσε να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Μαντσίνι, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Εξάλλου ο Μαντσίνι είναι από τους ελάχιστους που είναι «κολώνα» στην 11άδα με τον Άγγλο προπονητή.

Άρης: Το «κανείς πάνω από την ομάδα» το είπε και το εννοεί ο Καρυπίδης!

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο που ούτε οι δύο μάνατζερ – που τον προόριζαν είτε για τον Παναθηναϊκό, είτε για την ΑΕΚ, ως ελεύθερο, χωρίς ποσό μεταγραφής και με μεγάλο πριμ υπογραφής- περίμεναν! Ο Μαντσίνι και πληρώθηκε και ελεύθερος δεν μένει και θα πουληθεί μόνο όταν και όσο (και εκεί) που θέλει ο Καρυπίδης. Και πολύ πιθανό να μην μπορούν να πάρουν και μερίδιο από την «πίτα»!

Στο άλλο άκρο πλέον η κατάσταση. Ο Μαντσίνι ή θα πουληθεί με τους όρους που θέλει ο Άρης, ή θα τρέχει γύρω – γύρω μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του. Ο Καρυπίδης γνωρίζοντας οτι είναι φευγάτος καιρό τώρα, δεν αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο να χάσει χρήματα, επειδή εκνευρίστηκε πολύ με την συμπεριφορά του Μαντσίνι και την… καθοδήγηση των νέων του εκπροσώπων.

Ειδικά ο Διαμαντόπουλος υπήρξε και για ένα φεγγάρι τεχνικός διευθυντής στον Άρη, αποτυγχάνοντας για όσους θυμούνται να λύσει κάποια συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονταν!

4 ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 14,90

Και επειδή γράφονται αρκετά για τον Μαντσίνι το σίγουρα είναι τα εξής:

Διαμαντόπουλος και Ντε Μπαρτόλο οι οποίοι προσπάθησαν να βγάλουν ελεύθερο τον Μαντσίνι, δεν περνάνε πλέον ούτε στο χιλιόμετρο από το «Βικελίδης».

Ο Μαντσίνι μπορεί και να μην πουληθεί και να τρέχει γύρω – γύρω.

Ο Μαντσίνι δεν πρόκειται να παίξει ξανά με τη φανέλα του Άρη.

Κάποιοι θα πρέπει να πιουν πολύ (σόδα) για να ξεχάσουν και να χωνέψουν το κάζο που έπαθαν!

Αυτά είναι τα σίγουρα…

Όπως επίσης οτι οι λάθος χειρισμοί των εκπροσώπων του, θα στοιχίσουν αφενός την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και πιθανότατα και τη μεταγραφή του στο κατάλληλο timing, κάτι που επίσης σημαίνει οικονομική ζημιά!

Οσο για το οτι ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Μπορεί και να συμβεί, αλλά δεν είναι δεδομένο. Καμία συμφωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ. Ακόμα. Πάντως στον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ, μέχρι τον Ιούνιο του 2024, δεν πάει ποτέ!

Επίσης, η περίπτωση Καμαρά για την οποία ενδιαφέρεται ο Άρης, είναι ανεξάρτητη με εκείνη του Μαντσίνι. Μπορεί ο Αμπουμπακάρ να επιστρέψει στον Άρη, αν και για τον Μαυριτανό υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλη ομάδα, αλλά ο Μαντσίνι να μην κατηφορίσει στον Πειραιά.

Κρατήστε το κι αυτό!

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Εθνική Ελλάδας: Ανεξήγητο αυτό που έκανε ο Πογέτ με τον Ντόι – Προτίμησε Ρέτσο, Τζαβέλλα!

Μανταλένα Στεφάνοβιτς: Έχετε δει το Instagram της Πολωνής σπρίντερ;

Δείτε ακόμα

Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα – Ποια το είπε;


Πηγή