Ιωάννα Κολοβού: Η ΕΣΗΕΑ στο πλευρό της δημοσιογράφου που έχασε το σπίτι της για 15.000 ευρώ

0

Για 15.000 ευρώ η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού έχασε το σπίτι της, ενώ το πρωί της Δευτέρας (21.11) αστυνομικοί συνοδεία δικαστικού κλητήρα έσπασαν στο σπίτι της και την «πέταξαν στο δρόμο».

Το καλοκαίρι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση υπέρ της δημοσιογράφου και όπως όλα έδειχναν θα κατάφερνε τελικά να κρατήσει το σπίτι της. Ωστόσο, αυτό δεν επετεύχθη και σήμερα η Ιωάννα Κολοβού έχασε το σπίτι της.

Η ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη συμπαράστασή της στη δημοσιογράφο και δηλώνει πως θα σταθεί «αρωγός στη συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή κατάσταση».

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Εκφράζουμε για μία ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράστασή μας στη συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού, που έχασε το μοναδικό της σπίτι για οφειλή ύψους 15.000 ευρώ!

Η συνάδελφος είναι μία από τους εκατοντάδες δημοσιογράφους, που έχουν περιέλθει σε τρομερά δεινή θέση την τελευταία δεκαετία, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που χτύπησε ανελέητα όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της ανεργίας και της ανέχειας, που ξεκίνησαν με το κλείσιμο εφημερίδων ήδη πριν το 2009, τώρα κορυφώνονται, με τους πλειστηριασμούς των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων για χρέη, επειδή οι οφειλέτες έχουν πραγματική αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός στη συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

To άρθρο Ιωάννα Κολοβού: Η ΕΣΗΕΑ στο πλευρό της δημοσιογράφου που έχασε το σπίτι της για 15.000 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη