Δεκάδες προσαγωγές στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Προσφυγικά που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί

0

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης (22.11.2022) στα Προσφυγικά, από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και έχουν ήδη γίνει δεκάδες προσαγωγές.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται από το πρωί στα Προσφυγικά ώστε να συλληφθεί άνθρωπος που εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπρηστικών επιθέσεων.

Μετά τη σύλληψή του, συγκεντρώθηκαν στο σημείο ομάδες άλλων ανθρώπων, ανέβηκαν στην ταράτσα και άρχισαν να πετάνε πέτρες, οικοδομικά υλικά και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς, εμποδίζοντας τη μεταφορά του συλληφθέντα.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες προσαγωγές από το σημείο ενώ στην επιχείρηση συνδράμουν δυνάμεις της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) καθώς και Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

To άρθρο Δεκάδες προσαγωγές στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Προσφυγικά που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη