Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήMEDIA - TVΑνδρέας Φουστάνος: Αποκαλύπτει εάν θα έκανε πλαστική επέμβαση

Ανδρέας Φουστάνος: Αποκαλύπτει εάν θα έκανε πλαστική επέμβαση

Ο Ανδρέας Φουστάνος μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος μίλησε για τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα πάνω τους μέσω των πλαστικών επεμβάσεων, ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά του.

«Άνθρωποι ευπαρουσίαστοι θέλουν να αλλάξουν τα πάντα, θέλουν να αλλάξουν τον εαυτό τους επειδή τους απέρριψαν. Υπάρχουν γυναίκες που είναι εθισμένες στις πλαστικές. Δεν ανέχονται την αλλαγή του χρόνου. Το 30% των αντρών κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Θα έκανα αισθητική επέμβαση, αλλά δεν το έχω αισθανθεί.

Έχω ένα εγγόνι, αλλά είναι λογικό να μην μου αρέσει να με φωνάζουν παππού. Με τις κόρες μου δεν συζητάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά γνωρίζουν τα πάντα. Ποτέ δεν έκανα πλάνα γάμου, αν τύχει…», είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Φουστάνος πρόσθεσε: «Μου έχουν προτείνει να πάρω μέρος σε εκπομπή με αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και στο DWTS. Τα απέρριψα χωρίς δεύτερη σκέψη».

govastileto.gr

Πηγή


Πηγή

RELATED ARTICLES

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com