Πασχάλης Τσαρούχας: «Αισθανόμουν ότι είχα ζήτηση σαν άντρας»

0Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, 23:30

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του, αλλά και το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

«Δεν με έχει ταλαιπωρήσει καμία γυναίκα ποτέ. Εγώ είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής. Δεν το έχω καθόλου με τις δημόσιες σχέσεις. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα σου πει να πάμε για καφέ και θα κάτσει εκεί τρεις ώρες. Πάντα έχω κάτι να κάνω», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αισθανόμουν ότι είχα ζήτηση σαν άντρας, αλλά ήξερα ότι αυτό θα έχει ημερομηνία λήξης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ξαναπαντρευτώ».

Όσον αφορά το ατύχημα που είχε ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε: «Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή. Ένας άνθρωπος έκανε ένα λάθος και με πέταξε πάνω σε μια κολώνα. Ήταν τέτοιο το χτύπημα που αισθάνθηκα ότι μισοπέθανα και γύρισα».

Αναφορικά με τους παπαράτσι, ο ηθοποιός είπε: «Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους; Γιατί μια κοινωνία θα πρέπει να βλέπει από την κλειδαρότρυπα;».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Πηγή