Ηγουμενίτσα: Πολιτική εκδήλωση οργανώνει ο Συριζα το Σάββατο 26-11-2022

0

Πολιτική εκδήλωση οργανώνει ο Συριζα το Σάββατο 26-11-2022 στις 6 η ωρα στο ξενοδοχείο Αγγέλικα, με παρουσίαση των 6 βασικών εθνικών προτεραιοτήτων απο τις προγραμματικές θέσεις του Συριζα. Εισηγήτριες θα είναι η Θεοδώρα Τζάκρη βουλευτής Πέλλας, και η Τελιγιορίδου Ολυμπια βουλευτής Καστοριας, τομεάρχης αγροτικών θεμάτων. Το μεσημέρι του Σαββάτου η κ. Τζάκρη θα περιοδεύσει στην Παραμυθιά, ενω η θα εχει συναντήσεις στον κάμπο της Κεστρίνης ε παραγωγούς στα κτήματα και θα επισκεφθεί το τοπικό συσκευαστήριο.

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τουςφορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.