Άρης: Δεν θα πάρει φορ, απλά για να πάρει!

0

Ο Άρης θέλει έναν δεύτερο φορ που θα πλαισιώσει τον Γκρέι, αλλά θα γίνει κίνηση μόνο αν βρεθεί κάτι που να κάνει κλικ. Και αυτός δεν είναι ο Βύντρα!

Άρης: Ο Πάρντιου έχει ζητήσει φορ. Ο Καρυπίδης συμφωνεί, αλλά πρέπει να βρεθεί και κάτι αξιόλογο. Ο Καμαρά, ο Βύντρα και οι υπόλοιποι.

Σεντερ φορ και αμυντικό χαφ επικοινωνούσαν ως προσθήκες για τον Ιανουάριο από την ΠΑΕ Άρης. Ο αμυντικος μέσος έχει βρεθεί. Ο Σλόμποταν Νταρίντα είναι πολύ κοντά στο check in για το «Μακεδονία», όπως αποκάλυψε το Sportime.

Με τον σέντερ φορ δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη. Τα ονόματα που έχουν «βγει», του Αμπουμπακάρ Καμαρά και του Ματέι Βύντρα.

Ο πρώτος είναι μια safe και έτοιμη επιλογή, δοκιμασμένη στο «Βικελίδης» από την οποία θα κερδίσουν όλοι, αφού από τον Άρη ο Μαυριτανός μετακόμισε στου Ρέντη για τον Ολυμπιακό, χωρίς να καταφέρει να έχει ανάλογη συνέχεια.

Ο Καμαρά είναι η πρώτη επιλογή, αλλά με αστερίσκους. Καταρχήν, ο Καρυπίδης πρέπει να τα βρει με τον Ολυμπιακό στο οικονομικό σκέλος για τον δανεισμό του. Επίσης δεν είναι διατεθειμένος να κάνει all in για τον Αμπουμπακάρ, αφού υπάρχουν και κάποια άλλα «θεματάκια» τα οποία τα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Για τον Ματέι Βύντρα που… τη μια πλησιάζει στον Άρη, την επόμενη απομακρύνεται, το Sportime έχει γράψει οτι δεν αποτελεί προτεραιότητα. Και δεν αποτελεί προτεραιότητα, εξαιτίας του τραυματισμού του, που τον έχει πάει πίσω. Ο Τσέχος φορ θα αργήσει να μπει σε φουλ ρυθμούς και μπορεί να φτάσουμε στον Μάρτιο και στα play off. Ο Άρης θέλει φορ που θα παίξει άμεσα και όχι σε βάθος χρόνου.

Γιατί στο βάθος είναι και ο Ιούνιος που οι επιλογές θα είναι περισσότερες.

Εν κατακλείδι, το ρεπορτάζ αναφέρει οτι ο Άρης θα πάρει φορ, όχι απλά για να πάρει. Αν δεν βρει τον ποδοσφαιριστή που θέλει, δεν γίνει κίνηση για 9άρι. Ο Γκρέι μια χάρα το έχει το γκολ, άσχετα αν με τον Πάρντιου είναι μια μέσα μια έξω, ο Πάλμα βρίσκει δίχτυα και υπάρχει και η έσχατη λύση Ζερβίνιο.

Kαι μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, επιθετικός που κάνει κλικ, δεν έχει βρεθεί!

Πλέον, η προτεραιότητα δεν είναι ο φορ, αλλά αρχικά να τελειώσει το θέμα Μαντσίνι και να βρεθεί ο διάδοχος του. Ο Αργεντίνος όπως έγραψε το Sportime είναι «χάρτι» που δεν γυρίζει και ο Καρυπίδης θα πάρει εξτρέμ. Ήδη έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις!


Πηγή