Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πάτερ Αντώνιος είναι στην Αθήνα, δεν κρύβεται» λέει ο ιερέας αδελφός του

0

Την πρόσφατη συνάντησή τους, αφού είδαν το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες για κακοποιήσεις, βασανιστήρια και οικονομικές ατασθαλίες στην Κιβωτό του Κόσμου, αποκάλυψε ο ιερέας αδερφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος μίλησε σήμερα (24.11.2022) στο Tlive.

Ο ιερέας αδερφός του πατέρα Αντωνίου βρίσκεται στη Χίο, τη γενέτειρα του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου. Δεν κρύβεται, είπε.

«Στηρίζουμε τον αδελφό μας, πάνω από όλα με τις προσευχές μας. Αυτή τη δήλωση θέλω να κάνω. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο αδελφός μας, ξέρουμε την αθωότητά του, όπως και της πρεσβυτέρας του και παρακαλούμε τον Θεό να φανερώσει την αδικία. Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι ο πατέρας Αντώνιος 25 χρόνια εργάζεται, το έργο του φαίνεται και θα φανεί η αλήθεια. Πιστεύω ότι θα δικαιωθεί» ανέφερε ο ιερέας αδελφός του.

«Έχουμε μιλήσει, αδέλφια είμαστε. Τον είδα ότι έχει ανδρείο φρόνιμα μαζί με την πρεσβυτέρα του. Τον συνάντησα μετά τα όσα λέγονται, αφού βγήκαν όλα αυτά. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Στην Αθήνα είναι, δεν κρύβεται ο πατέρας. Μου είπε με παράπονο, “τα βλέπεις πάτερ; Όλα αυτά θα τα πάρουν”. Χωρίς κακία, πίκρα μπορεί να βγήκε. Του απάντησα “ας τα πάρουν πάτερ, τη ψυχή σου να μην πάρουν”» συμπλήρωσε ο ιερέας αδελφός του στο Tlive.

«Όλοι κάνουμε λάθη ως άνθρωποι. Όλοι κάνουμε λάθη, μακάρι να ήμασταν άγιοι, αυτός όμως είναι ο σκοπός της ζωής μας. Εμείς πρέπει να είμαστε αγωνιστές κι όποιος αγωνίζεται, υπάρχουν πτώσεις, αλλά ξέρουμε πώς θα σηκωθούμε. Και βέβαια είναι στενοχωρημένος για όλα αυτά που συμβαίνουν, με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει» είπε σε άλλο σημείο ο ιερέας.

Ο δεύτερος αδελφός του μίλησε στο Tlive έξω από το σπίτι όπου γεννήθηκαν, στη Χίο. Ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ακούγονται για την Κιβωτό του Κόσμου και υποστηρίζει ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει προσπάθεια συκοφάντησης του έργου του αδελφού του.

«Μόνο λάσπη πετάνε» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Η μητέρα μου είναι ηλικιωμένη, η οποία όπως και κάθε μητέρα, όταν ακούει κατηγορίες για τα παιδιά της, καταλαβαίνετε πώς νιώθει. Έχει προβλήματα υγείας. Αποκλείεται η μητέρα μας να είναι μέτοχος στην Κιβωτό του Κόσμου, δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό» πρόσθεσε.

Νωρίτερα, έγινε έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στη Χίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


πηγη