Εμπρησμός στη Real: Δεύτερη προθεσμία πήρε ο 27χρονος που συνελήφθη στα Προσφυγικά

0

Δεύτερη προθεσμία έλαβε ο ο 27χρονος που συνελήφθη στα Προσφυγικά και φέρεται ως μέλος της οργάνωσης «Χιλιάδες ήλιοι της νύχτας» η οποία μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την ευθύνη για τον εμπρησμό στα γραφεία της Real group τον περασμένο Ιούλιο.

Ο κατηγορούμενος, που συνελήφθη σε επιχείρηση της αστυνομίας στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας, ζήτησε την προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας. Σημειώνεται, πως έπειτα από έρευνα η αστυνομία εικάζει ότι πρόκειται για έναν από τους εμπρηστές της Real Group.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, έκρηξη κατ´ εξακολούθηση και από κοινού, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε άνθρωπο, εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα κατ´ εξακολούθηση και από κοινού, και σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας μεγάλης αξίας, παράνομη κατοχή όπλων και άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση.

To άρθρο Εμπρησμός στη Real: Δεύτερη προθεσμία πήρε ο 27χρονος που συνελήφθη στα Προσφυγικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη