Ολυμπιακός: Δεξί μπακ βρήκε, με το αριστερό και τον Μαρσέλο τι γίνεται

0

Ο Ολυμπιακός με τον Ροντινέι βρίσκει τη λύση στον δεξιό μπακ – Αλλά πιο κομβικό είναι το αριστερό μπακ και με τον Μαρσέλο να είναι ακόμα στοίχημα

Με τη μεταγραφή του Ροντινέι ο Ολυμπιακός φαίνεται να βάζει σε καλές βάσεις την ενίσχυσή του στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ωραία. Με το αριστερό που έχει σηκώσει και τόση κουβέντα τι γίνεται;

Ο Μαρσέλο σήκωσε μπόλικη σκόνη το καλοκαίρι και η μεταγραφή του έκανε όλο τον κόσμο να ασχοληθεί.
Μαζί με του Χάμες ήταν σίγουρα αυτές που ακούστηκαν πάρα πολύ αν εξαιρέσει κανείς τα Top5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία).

Ολυμπιακός: Δεξί μπακ βρήκε, με το αριστερό και τον Μαρσέλο τι γίνεται

Μέσα σε 6 μήνες, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος παντοτινός legend της εθνικής Βραζιλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα flop στην Ελληνική μεταγραφική ιστορία.

Η παρουσία του στη μίνι προετοιμασία στην Ισπανία μοιάζει σαν την τελευταία ευκαιρία που και αυτή δίνεται επειδή έχει σηκώσει τόση μεγάλη συζήτηση η αγωνιστική του παρουσία στα λίγα λεπτά που έπαιξε έως τώρα στη σεζόν.

Σα να προσπαθεί να σώσει ο Ολυμπιακός ένα πρότζεκτ που φαίνεται να μη σώζεται.

Ο Ρέαμπτσιουκ παίζει ασταμάτητα, φιλότιμος αλλά χωρίς να φταίει πέφτει όλη η κριτική πάνω του. Δεν είπε κανείς πως είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος, παλεύει ο άνθρωπος.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν καλώς καλύπτει το κενό στο δεξιό άκρο της άμυνας, αλλά ακόμα μεγαλύτερο είναι το ζήτημα στα αριστερά. Εκεί υπάρχει και ο Λάιντνερ αλλά ο Μίτσελ μάλλον δεν τον πιστεύει καθόλου.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!
Πηγή