Φυσικά και οργανικά tips για όμορφο δέρμα

0

Όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε λαμπερή επιδερμίδα σε κάθε ηλικία. Και, σίγουρα, δεν μπορούμε να κάνουμε τον χρόνο να γυρίσει…
πίσω, αλλά μπορούμε να απαλύνουμε τα σημάδια που αφήνει στο πρόσωπό μας. Και δεν χρειάζεται καν να βασιστούμε σε ακριβά καλλυντικά, που δεν είμαστε 100% σίγουροι τι περιέχουν—ή υπό τι συνθήκες δοκιμάστηκαν και εγκρίθηκαν. Οι παρακάτω λύσεις για όμορφο δέρμα είναι φυσικές και έχουν τέλεια αποτελέσματα!

Χυμός lime

Αναμείξτε χυμό από lime με λάδι αμυγδάλου και λίγο θαλασσινό αλάτι, και κάντε ελαφρύ scrub στο πρόσωπο. Θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, κάνοντάς το να λάμπει.

Αγγούρι

Μπορείτε να λιώσετε λίγες φέτες αγγούρι μαζί με γάλα, και να απλώσετε το μείγμα στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά. Ξεπλύντε καλά, και σύντομα το δέρμα σας θα είναι πιο απαλό από ποτέ.

Ντομάτα

Οι ντομάτες είναι γεμάτες με αντιοξειδωτικά, και τοπικά μπορούν να ελαττώσουν την εμφάνιση ρυτίδων. Λιώστε δύο μεγάλες ντομάτες και απλώστε τις στο πρόσωπό σας, για 20 λεπτά, ξεπλένοντας με κρύο νερό. Επιπλέον, οι ντομάτες μπορούν να βοηθήσουν τη λιπαρή επιδερμίδα.

Αγγούρι και λεμόνι

Φτιάξτε ένα μείγμα με ίσα μέρη χυμό αγγουριού και λεμονιού και απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό. Αφήστε το να απορροφηθεί για 10 λεπτά, και έπειτα μπείτε στο ντους. Σύντομα θα παρατηρήσετε λιγότερα μαύρα στίγματα, και πιο ανοιχτό δέρμα.

Μήλο

Κόψτε ένα μήλο σε πολύ λεπτές φετούλες και τοποθετήστε τις στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά. Θα απορροφήσουν τη λιπαρότητα και θα βοηθήσουν τους πόρους να κλείσουν.

Και, ίσως το πιο σημαντικό…

Ύπνος και νερό! Μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό κάθε μέρα, αλλά και να κοιμάστε αρκετά και σωστά. Τίποτα δεν καταστρέφει την επιδερμίδα μας περισσότερο από τον λιγοστό ύπνο—και όλες τις επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει.