Ηγουμενίτσα: Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής από την ομάδα εικαστικών της Θεσπρωτίας-Το πασχαλινό bazaar από την ΦΛΟΓΑ (φώτο+βίντεο)

0

Από εχτές το απόγευμα ξεκίνησε και επίσημα η έκθεση εικαστικών Θεσπρωτίας στο πάνθεον, στην Ηγουμενιτσα. Η εικαστική ομάδα αποτελείται τόσο από Θεσπρωτούς καλλιτέχνες όσο και από την ευρύτατη περιοχή της Ηπείρου. Ο κάθε καλλιτέχνης εκφράζεται ξεχωριστά με διαφορετικό τρόπο και στυλ( ελεύθερη έκφραση). Έτσι πάντα στις εκθέσεις υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να μπορεί να θαυμάσει διαφορετικές τεχνικές (αερογραφία πυρογραφία, ζωγραφική, γλυπτική, αγιογραφίες, κοσμήματα και άλλες εικαστικές μορφές).

Όπως και σε προηγούμενες εκθέσεις, έτσι και στην πόλη της Ηγουμενίτσας ήταν μεγάλη μας τιμή η συνεργασία με έναν φιλανθρωπικό σύλλογο, σαν την ΦΛΟΓΑ, που έχει να επιδείξει ένα τεράστιο έργο για τα άλλα παιδιά με νεοπλασματική νόσο. Εντός της έκθεσης μπορείτε να επισκεφτείτε και το πασχαλινό bazaar της ΦΛΟΓΑΣ καθώς επίσης γίνονται και έγραφες εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από την 28η Μαρτίου έως 5 Απριλίου και ώρες λειτουργίας 10πμ-13μμ και 18μμ-22μμ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και τις φωτογραφίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ