Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για την κηδεία του τέως Βασιλιά – Οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί

0

Απροσπέλαστο θα είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας λόγω της κηδείας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχύουν.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου αναμένεται να επηρεάσουν και άλλους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, αφού θα επιβαρύνουν την κίνηση.

Διακοπή κυκλοφορίας από τις 6:00 μέχρι τις 14:00 στις οδούς:

-Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος

-Αιόλου, σε τμήματα

-Ερμού, σε τμήματα

Επιπλέον, έως τις 14:00 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις παραπάνω οδούς.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι δυνατό να παραταθούν ή να μειωθούν, καθώς και να μην εφαρμοσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας.

Ρυθμίσεις και στον ενάεριο χώρο

Επιπλέον, εκδόθηκε ΝΟΤΑΜ, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται οι πτήσεις drones από τις 04:00 έως τις 17.00 στον εναέριο χώρο του κέντρου της Αθήνας, της Τανάγρας, του Τατοΐου και στην περιοχή της Δεκέλειας.

Παράλληλα, drones και ελικόπτερα της Αστυνομίας θα δίνουν εικόνα στο επιχειρησιακό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ αστυνομικές δυνάμεις θα έχουν παρουσία σε καίρια σημεία, με επίκεντρο τη Μητρόπολη Αθηνών και το Τατόι. Εξάλλου, οι αστυνομικές δυνάμεις που θα βρίσκονται έξω από το κτήμα Τατοΐου θα επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε όσους έχουν ονομαστική πρόσκληση.

Συγκεκριμένα, η οδηγία αφορά τον εναέριο χώρο του κέντρου της Αθήνας, της Τανάγρας, του Τατοΐου και της περιοχής της Δεκελείας, όπου απαγορεύονται οι πτήσεις από τις 04:00 τα ξημερώματα έως τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας 16 Γενάρη.

To άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για την κηδεία του τέως Βασιλιά – Οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ