Γλυκά Νερά: Το περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διαψεύδει επικοινωνία του με τη μικρή Λυδία

0

Διαψεύδει το περιβάλλον του δολοφόνου της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία.

«Τα περί τηλεφωνικής επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τον πατέρα της είναι μυθεύματα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να δικαιολογήσουν την παραβίαση της δικαστικής απόφασης, με την οποία καθοριζόταν η υποχρεωτική επικοινωνία με τους γονείς του πατέρα της στην Αλόννησο. Αν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία για το ψευδές του εν λόγω ισχυρισμού οι καταγεγραμμένες τηλεφωνικές κλήσεις το επίμαχο διάστημα αποδεικνύουν την αλήθεια. Προτεραιότητα έχει το παιδί και μόνο το παιδί».

Αυτά ισχυρίζονται σε ότι αφορά στο παιδί, υποστηρίζοντας επίσης ότι για τη μετακόμιση στο εξωτερικό δεν ενημερώθηκε καμία κοινωνική υπηρεσία, αναφέρει το Star.

Ο αντίλογος στην υπόθεση αυτή είναι ότι τόσο η γονική μέριμνα όσο και η οριστική επιμέλεια είναι στη Σουζάνα Κράουτς, η οποία θα κάνει το καλύτερο για το κοριτσάκι.

To άρθρο Γλυκά Νερά: Το περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διαψεύδει επικοινωνία του με τη μικρή Λυδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ