Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

0

Έκτακτες κρίσεις έγιναν σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Στρατάρχου Αλ. Παπάγου».

Το ΣΑΓΕ συνεδρίασε με τη νέα του σύνθεση, δηλαδή, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο ‘Αγγελο Χουδελούδη και τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, για να προβεί σε έκτακτες κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως ανακοινώθηκε, πριν την έναρξη του Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε αγιασμός.

Στο Στρατό Ξηράς, το ΣΑΓΕ έκρινε «διατηρητέους» τον αντιστράτηγο (ΠΖ) Σπανό Αναστάσιο,τον αντιστράτηγο (ΔΒ) Χούπη Δημήτριο, τον αντιστράτηγο (ΠΖ) Τσιόπλο Ιωάννη, τον αντιστράτηγο (ΤΘ) Κωστίδη Γεώργιο,τον αντιστράτηγο (ΠΖ) Κωνσταντάκο Δημόκριτο και τον αντιστράτηγο (ΠΖ) Κωστάκογλου Σωτήριο και ως «ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του» τον αντιστράτηγο (ΜΧ) Κέλλη Γεώργιο.

Στο Πολεμικό Ναυτικό έκρινε «διατηρητέο» τον αντιναύαρχο (Μ) Παπαδημητρίου Χαρίλαο ΠΝ ενώ στην Πολεμική Αεροπορία, «διατηρητέους» τον αντιπτέραρχο (Ι) Φασούλα Γεώργιο και τον αντιπτέραρχο (ΜΑ) Καραδήμα Γεώργιο και «ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους» τον αντιπτέραρχο (Ι) Χατζήρη Πέτρο και τον αντιπτέραρχο (Ι) Κελλάρη Κωνσταντίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ