Νέα ντοκουμέντα για τον ψευτογιατρό: Τα εμβάσματα στο εξωτερικό, τα μετρητά χιλιάδων ευρώ και οι πληρωμές ταξιδιών

0

Νέα ντοκουμέντα για τον ψευτογιατρό έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Σύμφωναμε το ρεπορτάζ, υπάρχουν εμβάσματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς του «ψευτογιατρού» στην Ελβετία και στην Γερμανία.

Ο 66χρονος φυσικοθεραπευτής έταζε σε ανθρώπους που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας ότι θα τους κάνει καλά, αλλά πρώτα, εκτός από το να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ για τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα, θα έπρεπε να ταξιδέψουν ως τη Γερμανία με την ελπίδα ότι ο Γολγοθάς τους θα τελειώσει.

«Έπρεπε όμως να πάει στη Γερμανία, να κάνει κάποιες ειδικές εξετάσεις και εκεί θα της πουν τι ακριβώς θα της δώσουν. Πράγματι πήγε στη Γερμανία, έκαναν την εξέταση αυτή, η οποία γινόταν και στην Ελλάδα, αλλά εμείς δεν το ξέραμε. Στη Στουτγκάρδη πήγε, σε κάποιο κέντρο που μας σύστησε εκείνος. Αυτός μαζί με τη γυναίκα του συνεργαζόταν, η οποία είναι Ελληνογερμανίδα» σημείωσε η μητέρα ενός θύματος στο “T-live”.

Το ταξίδι στη Γερμανία έγινε παρουσία του ίδιου του φερόμενου «ψευτογιατρού». Μάλιστα, σύμφωνα με την οικογένεια της ασθενούς υποχρεώθηκαν να πληρώσουν και τα δικά του έξοδα. Το “T-live” παρουσίασε αποκλειστικά ντοκουμέντα από την πληρωμή των εισιτηρίων και της διαμονής του.

Εκτός από το αεροπορικό εισιτήριο, η οικογένεια υποστηρίζει ότι πλήρωσε και το ξενοδοχείο, με το συνολικό ποσό της διαμονής να ξεπερνά τα 400 ευρώ για ένα βράδυ.

Όλα δείχνουν σαν να ήταν καλά σχεδιασμένα. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η οικογένεια της γυναίκας που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, ο ψευτογιατρός τους υποχρέωνε να του καταβάλλουν τα υπέρογκα ποσά που ζητούσε σε μετρητά, για να μην υπάρχουν αποδείξεις, όπως λένε.

«Κάποια τα κατέθετα στην τράπεζα, αλλά δεν το δεχόταν, γιατί μου έλεγε ότι δεν μπορώ να τα εμφανίσω εγώ στην Ελλάδα, λόγω του ότι εγώ είμαι στη Γερμανία και συνεργάζομαι με το κέντρο στη Γερμανία και πρέπει να μου τα δίνεις μετρητά. Τα περισσότερα δόθηκαν μετρητά. Δόθηκαν βέβαια και κάποια χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού και μέσω τραπεζικού λογαριασμού στη Γερμανία» ανέφερε η μητέρα του θύματος στον Alpha.

Παρακάτω, θα ακούσετε το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το “T–Live” από τη στιγμή που ο καταγγελλόμενος «ψευτογιατρός» πληρώνεται με 25.000 ευρώ στο χέρι.

«Τα μόνα ποσά που έλαβα από την οικογένεια ήταν αυτά που κατατέθηκαν στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής ακολουθήθηκε σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας» είπε ο 66χρονος στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής.

«Χειραγωγούσε την κόρη μου» ισχυρίζεται η μητέρα του θύματος

Η δράση του φερόμενου ψευτογιατρού συνέχιζε ακάθεκτη, καταγγέλλει η οικογένεια της ασθενούς, όταν εκείνοι αντιλήφθηκαν την απάτη. Όπως λένε, ο 66χρονος επιχείρησε να χειραγωγήσει τη γυναίκα πείθοντάς την ότι η μητέρα της δε θέλει το καλό της.

«To παιδί ήταν κάτω από την επήρεια του. Επειδή εγώ δούλευα, αυτός έβρισκε το χρόνο και έλεγε στο παιδί ότι “η μαμά σου θα σταματήσει τη θεραπεία, γιατί είναι ακριβή και δεν τη θέλει και με παίρνει και με ρωτάει διάφορα και αν είναι έτσι, εγώ δεν μπορώ να συνεργαστώ” και κάτι τέτοια. Μου δημιούργησε πρόβλημα και με το ίδιο το παιδί» είπε η μητέρα του θύματος στο “T-live”.

To άρθρο Νέα ντοκουμέντα για τον ψευτογιατρό: Τα εμβάσματα στο εξωτερικό, τα μετρητά χιλιάδων ευρώ και οι πληρωμές ταξιδιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ