Αποκλειστικό: Καμία αλλαγή στους ορισμούς των διαιτητών της Super League!

0


Ο Μπένετ δεν θα προχωρήσει σε αλλαγή των ορισμών της 1ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Καμία διαφοροποίηση στους ορισμούς της πρεμιέρας των play off της Super League. Ούτως ή άλλως ήταν αδύνατο, παραμονές των αναμετρήσεων, ο Μπένετ να βρει άλλους διαιτητές για τα ματς της 1ης αγωνιστικής. O Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ, ο οποίος βρισκόταν στο εξωτερικο για ένα σεμινάριο, ενημερώθηκε για όσα συνέβησαν την Παρασκευή (17/3) και αποφάσισε οτι οι ορισμοί θα μείνουν ως έχουν.

Μπορεί ο Μπέος να απειλεί οτι θα κατεβάσει την β’ ομάδα αν δεν αλλάξει ο Διαμαντόπουλος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ζητώντας ξένο και μάλιστα κατηγορίας Elite, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προβλεπεται και δεν μπορεί να γίνει λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

Οι διαιτητές της πρεμιέρας έχουν «κλείσει» μέρες πριν και δεν μπορεί να έρθει διαιτητής τελευταία στιγμή. Επίσης η συμφωνία για ξένους διαιτητές ήταν μεταξύ των Big4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στα παιχνίδια της πρεμιέρας, μετά την άρνηση του Ούγγρου Βαντ (και της ομάδας του) λίγο πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί, ορίστηκαν διαιτητές 1ης κατηγορίας της UEFA.

Προσπάθειες για elite διαιτητές γίνονται κάθε φορά που πρέπει να έρθει ξένος, αλλά υπάρχουν δυσκολίες που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Αρκετές Ομοσπονδίες αρνούνται όχι μόνο για elite, αλλά γενικά να στείλουν διαιτητές τους στην Ελλάδα.

Επίσης αρκετοί έχουν υποχρεώσεις είτε στις χώρες τους, είτε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Aκόμα και οι αμοιβές αποτελούν πρόβλημα, αφού οι διαιτητές των μεγάλων πρωταθλημάτων (Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία) είναι υπερδιπλάσιες από εκείνες που δίνει η ΕΠΟ, ακόμα και μετά την αύξηση που πρότεινε και πέρασε από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ