Ηγουμενίτσα: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

0

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα το πρωί της Κυριακής το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στο πολιτιστικό κέντρο πάνθεον στην Ηγουμενίτσα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρος Πάσχος ευχήθηκε και εκ μέρους του Δ.Σ. καλή χρονιά για ένα ειρηνικό, ελπιδοφόρο και δημιουργικό νέο έτος για τις επιχειρήσεις και τον Νομό.

Καλή Χρονιά στη Διοίκηση και στα μέλη του Επιμελητήριου Θεσπρωτίας το οποίο αποτελεί την «φωνή» των επιχειρήσεων της περιοχής μας. Εύχομαι το νέο έτος, να αποτελέσει την αφετηρία μια νέας δημιουργικής εποχής, ώστε ο μικρομεσαίος επαγγελματίας να περπατά με το κεφάλι ψηλά, έντιμα και παραγωγικά. Τόνισε  μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρωτοπρεσβύτεροι π. Ελευθέριος Κωνσταντής και Θωμάς Παππάς, ο  Περιφερειάρχης Ηπείρου Καχριμάνης Αλέξανδρος , ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Πιτούλης Θωμας , οι Βουλευτές Θεσπρωτίας κ.κ.  Γιόγιακας Βασίλειος, Μάριος Κάτσης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης  Λώλος, ο πρώην υπουργός και Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας , ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Δονάτος Μαρτίνης η Δημοτικός σύμβουλος κα. Ρεγγίνα Δηλαβερη και κα. Τζελλου Χριστίνα, Αντιδήμαρχοι, ,περιφερειακοι σύμβουλοι επίσης ο Λιμενάρχης Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μάζης,εκπρόσωποι των Εμπορ/κών και επιστημονικών Συλλόγων Θεσπρωτίας, εκπρόσωποι Φορέων, τα μέλη του ΔΣ και πλήθος μελών του Επιμελητηρίου.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here