Εκκληση βοήθειας για το άστεγο ηλικιωμένο ζευγάρι + εικόνα που σοκάρει στην πόλη της Ηγουμενίτσας

0

Όλοι μας παρατηρήσαμε την βροχόπτωση που ακόμη και τώρα συνεχίζεται, υπάρχουν, κάποιες καταστροφές που σημειώθηκαν ωστόσο η κοινωνία έκλεισε την πόρτα στο ζευγάρι που μένουν άστεγοι πίσω από τις κλειστές τουαλέτες στην αρχή του ποδηλατοδρομου.

Κάνεις από τις αρμόδιες αρχές δεν ενδιαφέρθηκε κάποιοι περαστικοί τους κοιτάνε με φόβο άλλοι με λύπηση ενώ κάποιοι άλλοι παρέχουν κάποια μικρή βοήθεια. Στην πόλη της Ηγουμενίτσας δεν έχουμε συνηθίσει τέτοιες καταστάσεις κατά καιρούς είχαμε αλλοδαπούς που έτρωγαν από τα σκουπίδια εικόνες που μας σοκαραν .

Πρέπει να αναρωτηθούμε σε τι κοινωνία ζούμε ειδικά εδώ στην πόλη της Ηγουμενίτσας που είναι μια μικρή θεωρητικά πόλη σε σχέση με μεγαλύτερα αστικά κέντρα και γνωρίζει ο ένας τον άλλον καθημερινά συναντά ο ένας τον άλλον είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια αποξένωση;;

καλούμε τους αρμόδιους φορείς και την εκκλησία να δείξουν την ευαισθησία τους πάνω σε αυτό το ζευγάρι που σήμερα έμεινε εκεί σε αυτή την καταιγίδα που ξέσπασε μέσα στο κρύο στην ανασφάλεια στον φόβο να πραγματοποιηθει κάποια κίνηση ακόμα και σήμερα να μεταβεί ένας αρμόδιος φορέας να δει αν είναι καλά και να μεριμνήσει γι αυτό το άστεγο ηλικιωμένο ζευγάρι.

Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας ο θεσπρωτικός λαός ήταν ανέκαθεν ένας λαός ζεστός που σε τέτοιες περιπτώσεις έχει ξανά δείξει την ευαισθησία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ