Ένας νέος άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε σήμερα το πρωί στην πόλη της Καλαμάτας.
Νεκρός είναι ένας 40χρονος άνδρας, οδηγός μοτοσικλέτας ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και έπεσε με ταχύτητα πάνω σε στύλο φωτισμού στη νησίδα της Νέας Εισόδου.
Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε σήμερα στις έξι το πρωί ενώ ο 40χρονος οδηγός είχε κατεύθυνση προς το ρεύμα εξόδου.
PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.
πηγη