Δήμος Ηγουμενίτσας: Γαλάζια Σημαία για Δρέπανο, Μέγα Άμμο, Καραβοστάσι και Αγία Παρασκευή

0

Για το 2018 ο Δήμος Ηγουμενίτσας βραβεύτηκε με 4 συνολικά Γαλάζιες Σημαίες για ισάριθμες παραλίες του. Έτσι από φέτος η Γαλάζια Σημαία θα κυματίζει πέραν των ακτών Δρέπανο, Μέγα Άμμος, Καραβοστάσι και στην Αγία Παρασκευή.

Η απονομή των Γαλάζιων Σημαιών έγινε μετά από αυστηρό έλεγχο ποιοτικών προδιαγραφών των ακτών που αφορούν σε καθαριότητα θαλάσσης και ακτής, οργάνωση ακτής, ασφάλεια επισκεπτών, προστασία της φύσης και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μια ακόμη ακτή του Δήμου μας, η όμορφη Αγία Παρασκευή κατάφερε να βραβευτεί με μια «Γαλάζια Σημαία». Ο Δήμος μας συνεχίζει την προσπάθεια προώθησης και προβολής των πιο δυνατών του σημείων με στόχο την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών και συνεπώς την αύξηση της δυναμικής του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας».

Με αφορμή την βράβευση του Δήμου μας και με 4η Γαλάζια Σημαία ο Αντιδήμαρχος σε θέματα Τουρισμού κ. Σωτήριος Μήτσης δήλωσε σχετικά:

«Αυξάνονται οι Γαλάζιες Σημαίες στον Δήμο μας και μαζί με αυτές η εγγύηση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος στις βραβευμένες μας ακτές. Ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το 2018 πέτυχε την βράβευση 4 συνολικά ακτών (Δρέπανο, Μέγα Άμμος, Καραβοστάσι και Αγία Παρασκευή) με Γαλάζια Σημαία. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό βραβευμένων ακτών, που είχε ποτέ ο Δήμος μας. Συνεχίζουμε τη συντονισμένη προσπάθεια για να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και να αναβαθμίσουμε την τουριστική ταυτότητα του Δήμου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ