Δημάτος: «Η διαδικασία της αυτοκάθαρσης πρέπει να γίνει συλλογικά»

0

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ήταν πολύ δύσκολο εκείνο το βράδυ. Και μακρύ… Βράδιασε στις 27 Νοεμβρίου και ξημέρωσε το πρωί της 22ας Φεβρουαρίου με μια απόφαση με τον κωδικό αριθμό 32223… Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους το κατάφεραν!

Θα ήταν τεράστιο κρίμα για όλους όσοι εργάστηκαν προκειμένου να ανταπεξέλθει οργανωτικά η ΑΕΚ στην επιστροφή της στο Champions League η κατάληξη να ήταν η απόλυτη καταστροφή. Και τι να πουν; Σε αυτή τη ζωή από ένα αποτέλεσμα κρίνονται τα πάντα, θα έδινε κανείς σημασία; Ποια αξία θα είχε για όσους ακύρωσαν ήδη αυτή την προσπάθεια; Η UEFA κάτι φάνηκε να αναγνώρισε…

Τουλάχιστον πικράναμε εκείνους που από εκείνο το πολύ σκληρό βράδυ είχαν… εκδώσει την απόφαση του αποκλεισμού, μοιράζοντας τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν. Πόσες φορές έχουν προβλέψει την καταστροφή της ΑΕΚ και έμειναν να διαβάζουν τις έγκυρες και περισπούδαστες προβλέψεις τους… Οι εποχές βεβαίως που μοίραζαν τα κομμάτια της ΑΕΚ έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί! Κάποια στιγμή μπορεί και να βαρεθούν!

Η πληγή βεβαίως δεν έκλεισε. Η πληγή μας είναι ανοιχτή και αιμορραγεί, αλλά ευτυχώς δεν προκάλεσε το μοιραίο. Και τώρα όλοι μαζί θα πρέπει να την γιατρέψουμε, ο καθένας αντιμετωπίζοντας κατάματα τις ευθύνες του.

Και δεν πανηγυρίζει κανείς. Γνωρίζουμε ότι η ζημιά είναι μεγάλη. Θα ήταν ανεπίτρεπτο να μην το έχει καταλάβει μια ομάδα που δεν έψαξε ποτέ δικαιολογίες και δεν μετέθεσε αλλού τις ευθύνες της, ούτε στην πιο μεγάλη περιπέτεια αυτής της διαδρομής.

Με τα δικά της λάθη έχει μάθει να είναι πολύ πιο αυστηρή, γιατί μόνο από αυτά κινδυνεύει.
Δεν είναι ένας που φταίει! Τα λάθη του ενός, των δέκα, των είκοσι, είναι λάθη όλων μας! Και η διαδικασία της αυτοκάθαρσης πρέπει να γίνει συλλογικά!»

Ήταν πολύ δύσκολο εκείνο το βράδυ. Και μακρύ… Βράδιασε στις 27 Νοεμβρίου και ξημέρωσε το πρωί της 22ας Φεβρουαρίου με…

Gepostet von Andreas Dimatos am Freitag, 22. Februar 2019


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here