ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚαθημερινός ο καθαρισμός των φρεατίων στο Δήμο Πειραιά

Καθημερινός ο καθαρισμός των φρεατίων στο Δήμο Πειραιά

Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων πραγματοποιήθηκε σε δρόμους των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων από τον Δήμο Πειραιά. Ο καθαρισμός των φρεατίων επαναλαμβάνεται καθημερινά στο Δήμο Πειραιά με τη συνδρομή του ειδικού, σύγχρονου οχήματος που έχει παραλάβει ο Δήμος.

Το όχημα και το έμψυχο δυναμικό του δήμου βρίσκονται κάθε μέρα σε δρόμους και των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων, καθαρίζοντας φρεάτια με  τον ταχύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν προκειμένου τα φρεάτια στην πόλη του Πειραιά να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Επένδυση σε σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμών

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε στον Πειραιά τις εργασίες για τον καθαρισμό των φρεατίων σε δρόμους και των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων, με τη συνδρομή του ειδικού οχήματος που διαθέτει ο δήμος. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στους δημότες μας για έναν καθαρό Πειραιά.  Το μηχάνημα αυτό συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό να γίνονται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά αυτές οι εργασίες.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για μια ακόμη πιο καθαρή πόλη».

Είναι κοινά αποδεκτό πως οι εργασίες καθαρισμού που πραγματοποιεί ο Δήμος, όχι μόνο σε φρεάτια, αλλά και σε δρόμους και κάτω από τις γέφυρες και οπουδήποτε κριθεί αναγκαίο, έχουν αποτέλεσμα και η πόλη έχει μια πολύ καλή εικόνα.

Παναγιώτης Γιαννάκης στο in: «Αξίζει στο Βασίλη πέρα για πέρα αυτή η τιμή, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9,566ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,758ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
25ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή Άρθρα

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com