Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔήμος Πειραιά: Ενημέρωσε μικρούς και μεγάλους για τα οφέλη της ανακύκλωσης

Δήμος Πειραιά: Ενημέρωσε μικρούς και μεγάλους για τα οφέλη της ανακύκλωσης

Ο Δήμος Πειραιά με χορηγό επικοινωνίας το «My radio 104,6» ενημέρωσε μέσα από παιχνίδι, συναυλίες και stand up comedy μικρούς και μεγάλους για τα οφέλη της ανακύκλωσης.

«3η γιορτή ανακύκλωσης έχουμε επισκέψεις από εκατοντάδες μαθητές της πόλης από πάρα πολλά σχολεία μέσα από παιχνίδια που έχουμε στήσει εδώ στην πλατεία μαθαίνουνε για την ανακύκλωση διασκεδάζοντας παίζοντας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Ρέππας.

Η πλατεία Κοραή από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ «πλημμύρισε» από χαρούμενες φωνές και πολλά χαμόγελα, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς τα μικρά παιδιά αντιλήφθηκαν καλύτερα τη σημασία της ανακύκλωσης.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, οι Πειραιώτες και οι επισκέπτες της πόλης ανακύκλωσαν στο Πολυκέντρο Ανακύκλωσης, πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες, συμμετέχοντας σε κληρώσεις για μεγάλα δώρα.

Την ανακύκλωση σαν τρόπο ζωής και καθημερινότητας, αλλά και τη μεγάλη σημασία της για το περιβάλλον επιχειρεί να περάσει στους κατοίκους της πόλης, ο δήμος του Πειραιά. Μέσα από ένα πλέγμα δράσεων, ο κόσμος έμαθε τα οφέλη της ανακύκλωσης.

«Είμαστε στην πλατεία Κοράη με τη διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου Πειραιά και την ανταποδοτική ανακύκλωση live, με τον «104,6 My radio» για να μάθουμε να ανακυκλώνουμε παρέα να μάθουμε σημαντικά για την ανακύκλωση είναι όλη μέρα εδώ και το Πολυκέντρο Ανακύκλωσης το οποίο είναι κάτι πρωτοποριακό και σπουδαίο που έχει φέρει ο δήμος του Πειραιά και όλη την ημέρα μαζί μαθαίνουμε σημαντικά πράγματα για την ανακύκλωση», είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του 104,6 My radio, Χάρης Χρονόπουλος.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το My Radio και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και την Ήβη Αδάμου για τη συμμετοχή τους στην 3η γιορτή ανακύκλωσης και την συνεισφορά τους στο να ενημερώσουμε τους μαθητές για τα οφέλη της ανακύκλωσης και για την προστασία του περιβάλλοντος», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Ρέππας.

Σε αυτή τη θεατρική, διαδραστική και μουσική παράσταση, μέσα από το Θέατρο Σκιών, το θεατρικό παιχνίδι και τα μηνύματα του έργου, τα παιδιά έμαθαν για τις αξίες της ανακύκλωσης, της συνεργασίας και της αρμονικότητας.


Πηγή

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com