Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘΕΣΠΡΩΤΙΑΘεσπρωτία: Συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της...

Θεσπρωτία: Συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας έχει ήδη προχωρήσει στην αποστολή τεσσάρων μεγάλων φορτίων ειδών πρώτης ανάγκης και εμφιαλωμένου νερού στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μέσα από μια  Πανηπειρωτική κινητοποίηση, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, πρόσφεραν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε απόγνωση. 

Οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται καθημερινά σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αντίστοιχες της Περιφέρειας Θεσσαλίας , ώστε με συντονισμένες ενέργειες η βοήθεια να φτάνει έγκαιρα στους πληγέντες . 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ , καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες . 

 • Στα Ιωάννινα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου , πλατεία Πύρρου 1, γραφεία 129-130-133. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 26510-87133 , 26510-87130 

 • Στην Άρτα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας,  οδός Κοσμά Αιτωλού 10.
 • Στη Θεσπρωτία, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας , Π. Τσαλδάρη 18
 • Στην Πρέβεζα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας,

Περδικάρη 1. 

 

Παραθέτουμε παρακάτω και επικαιροποιημένη λίστα από τα είδη και αγαθά που είναι απαραίτητα την παρούσα χρονική περίοδο : 

 • ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

(Για άμεση κατανάλωση αλλά και για παρασκευή  γευμάτων ) 

 1.   ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ 
 2.   ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
 3.   ΧΑΡΤΙΚΑ
 4.   ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
 5.   ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 
 6.   ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ( ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ)  
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com