ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΓλυκερία Μεμεκίδου: «Ράγισαν και οι πέτρες» στην κηδεία της 46χρονης που σκοτώθηκε...

Γλυκερία Μεμεκίδου: «Ράγισαν και οι πέτρες» στην κηδεία της 46χρονης που σκοτώθηκε στη Λιβύη


Μεγάλη θλίψη στην Κομοτηνή για την 46χρονη Γλυκερία Μεμεκίδου, στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο, κατά την ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη, όπου έχασαν τη ζωή τους 5 Έλληνες, εκ των οποίων οι 3 ήταν μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σημειώνεται, πως οι 3 νεκροί είναι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τα 2 παιδιά διερμηνείς, αδέλφια.

Η κηδεία της Γλυκερίας Μεμεκίδου, στην οποία αποδόθηκε ο βαθμός της υποναυάρχου, τελέστηκε στον τόπο καταγωγή της, την Κομοτηνή.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Το φέρετρο με τη σορό της έφθασε τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη, ενώ συγγενείς και φίλοι κλήθηκαν να την αποχαιρετήσουν.

Το κλίμα στην κηδεία ήταν βαρύ, με όλους να καταφθάνουν στην εκκλησία με ένα λευκό τριαντάφυλλο για τον δύσκολο αποχαιρετισμό.


Υπενθυμίζεται, πως η Γλυκερία Μεμεκίδου συμμετείχε στην ελληνική ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη, που επλήγη σφοδρά από τις πλημμύρες, μετά την κακοκαιρία Daniel, και μετρά χιλιάδες νεκρούς.

Το τροχαίο συνέβη καθώς το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε η ελληνική αποστολή, στο δρόμο προς την πόλη Ντέρνα συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.


πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9,566ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,758ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
25ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή Άρθρα

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com